Blomkål med skinke og persillesaus (lavkarbo)

Hei,

Denne middagen er enkel å lage og smaker kjempegodt! Jaaaa til flere enkle middager 😄😄😄

Blomkål inneholder kun 2,3 karbo per 100 gram og brukes mye når en spiser lavkarbo kost; blomkålris og blomkål mos for å nevne noe.

 

Blomkål med skinke/ bacon i persillesaus

(4 porsjoner)

3 små blomkål

3 dl kremfløte

4  ss Tine smøreost naturell

litt maldon salt

litt pepper

hakket persille

1 pakke strimlet smårettskinke /eller  bacon i terninger

 

 Skjær  eller plukk av grønne blader fra blomkålene og skyll de i kaldt vann.

Legg de så i en kasserolle fylt med vann og litt maldon salt og kok blomkålhode mørt (sjekk med  feks en gaffel)

Ha smøreost og kremfløte i en kasserolle og la de småkoke under omrøring.

Smak til med salt og pepper og litt finhakket persille.

Stek bacon, om du har smårettskinke kan du ha den direkte i den hvite sausen.

Del hver blomkål i to deler, og legg de i en form, hell sausen over og eventuelt bacon på toppen.

Avslutt med et dryss av fersk hakket persille.

Håper det vil smake!

Ha en god dag!

💗

 

#blomkål #hvitsaus #matblogg #middag #lavkarbo

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg