Bringebær surprise – lavkarbo

Hei!

Denne desserten er frisk og god, lett å lage og smaker deilig av bringebær 🙂

Bringebær surprise

(2 porsjoner)

ca 45 gram mandelmel / malte mandler, jeg maler selv

1 ts kanel

ca 1-2 ss sukrin gold, eller annen søtning (etter smak)

ca 100 gram frosne bringebær

ca 2 ss sukrin gold, eller annen søtning

1 dl kremfløte

ca 1 ts vaniljepulver

2 ts sukrin melis (eller annen søtning)

Topping: bringebær og skivede mandler

Start med å varme malte mandler, kanel og søtning  i en stekepanne på middelshøy varme mens du rører. Pass på så det ikke svir seg.

Sett det tilsides når det får en lett gyllen farge.

Ha frosne bringebær og søtning i en kasserolle som varmes opp under omrøring. Når det begynner å småkoke tar du det av varmen for avkjøling.

Visp fløten til krem og smak til med vanilje og eventuelt søtning.

Gjør klar desserten rett før servering. Finn frem glass eller skåler og legg lagvis malte mandler, rørte bringebær og krem. Topp gjerne med friske bringebær og malte mandler.

Håper det smaker!

Ønsker deg en god dag!

10 kommentarer

Siste innlegg