Hei!
Her kommer et lite middagstips; hjemmelaget cheeseburger i isbergsalat toppet med chilimajones
Cheeseburger med chilimajones
Karbonader
(ca 6 stk burgere)
500 gram karbonadedeig eller kjøttdeig
2 ts Fiber husk
ca 1/2 ts salt (mer salt dersom du har kjøttdeig uten salt) og gjerne litt grillkrydder
ca 1/4 ts pepper
1 egg
Bland sammen ingrediensene og lag runde boller som klemmes flate.
Da er de klare for steking.
Stek de på begge sider i for eksempel litt smør eller nøytral kokosolje.
Når de er ferdigstekte legges et par oste-sneier oppå og la det få smelte litt oppå de varme karbonadene. Kan eventuelt sette lokk oppå stekepannen for at osten smelterr fortere.
Chilimajones:
1 pose ekte majones 165 gram
1 chili
1 ts saft av en sitron
Skjær en chili på langs og fjern frøene.
Finhakk chilien.
Ha majones i en bolle og bland inn finhakket chili.
Press saft av en sitron og bland dette inn i chilimajonesen.
Jeg har brukt isbergsalat som erstating for hamburgerbrødet.
Topp ellers burgeren med det du måtte ønske – the sky is the limit!
Server og nyt!
Ønsker deg en flott dag!
Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem
#hamburger #isbergsalat #chilimajones
Det både så og hørtes smakfullt ut…:) Fin kveld til deg og dine <3
Tusen takk <3 God kveld til deg og dine
Det så deilig ut, alt untatt majonesen
Jeg liker jo ikke sånt … Men den burgeren så deilig ut 
Tusen takk
Kjekt å høre at burgeren så god ut
<3
Ser helt nydelig ut. Fin morgendag til deg.
Tusen hjertelig takk <3 Ønsker deg en nydelig dag
Takk for fantastisk oppskrift! Du redda tirsdagen min
Så kjekt å høre
Tusen takk <3