Egg i baconkopp (lavkarbo)

Hei!

Det er helg og  da må det være lov å kose seg litt ekstra om morgenen 🙂 Idag laget jeg dette til frokost: egg i baconkopp. En superenkel frokost som “gjør seg selv” mens det står i ovnen.  Her i Bergen er det nydelig sol og i skrivende stund -4 på gradstokken 😀 Nå skal vi ut å stå på ski!

Egg i baconkopp

(2 stk)

2 stk bacon skiver

2 egg

en liten neve revet hvitost (kan sløyfes)

litt smør til formene

 

Sett stekeovnen på 200 grader (oppe og nede varme)

Du kan bruke 2 kopper eller muffins-brett som jeg brukte idag.

Smør bunnen med litt smør.

Legg bacon langs kantene, en bacon i hver kopp. Ha gjerne litt revet ost i bunnen i midten.

Kakk egget og ha det oppi koppen i midten, et egg i hver kopp.

Sett midt i stekeovnen i ca 20 minutter (dette varierer fra ovn til ovn!) til bacon er stekt og eggehviten er blitt hvit og fast.

Server med salat til og nyt!

 

Ønsker deg en god helg!

 

#lavkarbo #frokost #baconkopp #egg

8 kommentarer
    1. Ser kjempegodt ut. Er dette beregnet på 1 el. 2 personer ? Har nettopp begynt på lavkarbo, må lære litt underveis. Ser ut som du har mange gode oppskrifter. Skal lage fiskesuppen din i dag 😊

      Anne-Grethe

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg