Hei!
Dagens oppskrift er hjemmelaget fish&chips, men på lavkarbovis.
Fish & chips
(2 porsjoner)
2 stk hvit fiskefilet i porsjonspakker feks torsk: tilsammen 250 gram
1 ss mandelmel
1 ss sesammel
1 egg
25-30 gram bacongull (fin-most)
salt, pepper og gjerne litt grillkrydder
Chips: sellerirot-fries:
1/2 sellerirot
salt
eventuelt pepper
matolje
Start med å tine fisken (dersom den er fryst) gjerne dagen før i kjøleskapet.
Forbered 3 skåler: skål 1 med mandel og sesammel blandet inn med salt, pepper og grillkrydder,
skål 2 med et vispet egg
og skål 3 med most bacongull (kjør enten bacongull i en blender/stavmikser eller ha det i en brødpose/plastpose og mos den med en kjevle.
Sett på stekepannen og ha gjerne litt smør i.
Legg fiskefiletene oppi mel-blandingen først, så i egget og tilslutt bacongull.
Stek fisken godt på begge sider i stekepannen på middels varme.
Slik lager du chips:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell selleriroten og skjær i staver på lignende størrelse som pommes fries. Legg sellerirot-fries utover et stekebrett med bakepapir. Strø salt og eventuelt pepper over, og ringle litt matolje over før du setter brettet inn i stekeovnen på midterste rille i ca 30 minutter
Server sellerirot fries/chips og fisken sammen med feks rømmedressing (litt rømme, majones, salt og hvitløk) og en deilig salat (jeg hadde kun cherry tomater denne gangen )
Håper det smaker!
#lavkarbo #fish&chips
Aldri laget selv, bare spiste det på restaurant en gang i sommer ..veldig godt
Fristende det du har laget her <3
Tusen takk <3 Ja dette er kjempegodt
God kveld til deg 
Ble nyskjerrig! Hvilken restaurant serverte denne lavkarboretten?:)
Det så utrolig godt ut
Tusen takk <3
Vil prøve dette:)
Så kjekt å høre
håper det vil smake 

Det gjorde det:)