Frokost tips (lavkarbo)

Hei!

  Egg i baconkopp er en superenkel, god og mettende frokost som “gjør seg selv” mens det står i ovnen 🙂

Egg i baconkopp

(2 stk)

2 stk bacon skiver

2 egg

en liten neve revet hvitost (kan sløyfes)

litt smør til formene

 

Sett stekeovnen på 200 grader (oppe og nede varme)

Du kan bruke 2 kopper eller muffins-brett som jeg brukte idag.

Smør bunnen med litt smør.

Legg bacon langs kantene, en bacon i hver kopp. Ha gjerne litt revet ost i bunnen i midten.

Kakk egget og ha det oppi koppen i midten, et egg i hver kopp.

Sett midt i stekeovnen i ca 20 minutter (dette varierer fra ovn til ovn!) til bacon er stekt og eggehviten er blitt hvit og fast.

Server med salat til og nyt!

 

Ønsker deg en god dag!

 

 

 

#lavkarbo #frokost #baconkopp #egg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg