Fylte tomater til middag (lavkarbo)

Reklame | Tights.no

Hei 😊

Disse flyte tomatene ble kjempegode! Og jeg må bare si at denne lavkarbo risen jeg har brukt fra Tights.no er jeg blitt veldig glad i 💗.

Den smaker ikke som vanlig ris, men den passer ypperlig til slike retter hvor den blandes inn som feks gryteretter eller som fyll i disse tomatene som jeg deler oppskrift på her i dag.  D

enne lavkarbo risen heter: Monster diet miracle rice og inneholder 0 gram karbo!!! Den er laget av blant annet konjakropulver 😊👌.

 

 

 

 

 

Fylte tomater til middag

(2 porsjoner)

 

4 store tomater

1 pakke ternet bacon (170 gram)

1 spiss paprika

2 stk sjalottløk

1 pakke Monster diet rice fra Tights.no

salt etter smak

paprikapulver

hvitløkspulver

pepper etter smak

grillkrydder

gurkemeie til gulfarge på risen

kan gjerne ha ca 1-2 ts baconost (tubeost) oppå fyllet i hver tomat før tomatløkket legges på.

olivenolje eller matolje

 

Sett stekeovnen på 200 grader (over og under varme)

Stek bacon i en middelsstor stekepanne.

Skjær så av øverste del (toppen) på hver tomat.

Skjær forsiktig ut innmaten med en skarp kniv (vær forsiktig da det er lett å skjære seg!) Ikke kast innmaten den skal brukes i fyllet.

Skjær innmaten opp i mindre biter og surr den inn i baconet sammen med finhakket løk på middelshøy varme.

Tilsett oppskjært spisspaprika i terninger og stek videre.

Hell først “risen” i en sil og skyll den ca 5 minutter i kaldt vann.

La den så dryppe litt av seg før du blander den i med bacon og grønnsaker i stekepannen og stek videre.

Smak til med krydderet.

Legg tomatene i en ildfast form og legg fyllet nedi hver tomat, press det nedi (bruk gjerne hendene).

Topp gjerne med litt baconost og legg tomat “lokket” oppå, dryss litt salt og pepper over og hell litt matolje over.

Stek midt i stekeovnen i ca 30 minutter til du ser at tomatene er begynt å bli myke og litt “rynkete”.

Server og nyt, gjerne med en frisk salat til.

 

Håper det vil smake!

 

Ønsker deg en flott dag!

💗

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg