Hjemmelaget granola (lavkarbo)

Reklame | Cosori.no

Hei,

Hjemmelaget granola er så godt og veldig enkelt å lage 😊👌💗 Denne gangen har jeg stekt granolaen i min best i test Premium airfryer fra Cosori.no som er lett som en pett. Det går nesten dobbelt så fort med steking i airfryer sammenlignet med stekeovn så her må en følge med!

Har du også lyst på en slik airfryer kan du bruke rabattkode   Katrine15   som gir 15% rabatt på hele handlekurven og fri frakt.

Det er også supersalg på airfryere nå hos Cosori.no og i tillegg kan du bruke rabattkoden Katrine15  💗

 

Denne granolaen ble bare helt nydelig – god som snacks og god som topping på smoothies, yoghurt eller for å gi ekstra krønsj til salater 😊

 

 

 

 

 

 

 

 

Frokostblanding/ granola i airfryer

(et glass)

100 gram mandler

50 gram valnøtter

70 gram gresskarkjerner

1 liten klyp salt

2 ss Sukrin gold

ca 0,25 dl vann

Om du vil steke i stekeovn: Sett stekeovnen på 180 grader (over og under varme)

 

Hakk med en blender/ kjøkkenmaskin mandler og valnøtter.

Bland inn gresskarkjerner, salt, sukrin gold og vann.

Steking i airfryer: ha granolaen i en ildfast form, jeg brukte den runde høye formen som kommer med ekstra pakken til Cosori.no. Sett til steking på 180 grader i ca 10 minutt, stopp ca hvert 3. minutt for å røre litt i granolaen.

 

Steking i stekeovn: finn frem en stekeplate toppet med bakepapir og strø utover granolaen.

Sett til steking i ca 15-20 minutter (rør om innimellom)

 

Følg med og pass på at den ikke blir brent.

Rør om innimellom med en stekespade / tresleiv under stekingen.

Når granolaen er blitt tørr og fått en gyllen farge er den ferdig.

La det avkjøles helt før du har den over i en tett boks eller på glass.

Oppbevares i romtemperatur.

Håper det vil smake!

 

Ønsker deg en flott dag!

💗

Følg meg gjerne på instagram for mer inspo: @katrinestenhjem

 

 

 

 

 

 

#lavkarbo #keto #lchf #lowcarb #lavkarbovennlig #frokostblanding #nutrition #granola #airfryer #rabattkode #airfryermat

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg