Hei
Hjemmelagde knekkebrød er så godt og enkelt å lage også
Disse inneholder chiafrø, ost og urter blant annet
Knekkebrød
( ca 1 stekebrett )
3 egg
150 gram solsikkekjerner
75 gram sesamfrø
10 gram sesammel
150 gram gresskarkjerner
50 gram chiafrø
1 ts fiberhusk/ psyllium
1 1/2 ts salt, maldonsalt
60 gram revet hvitost
1 ts grillkrydder
1 liten neve frisk timian, hakket
Sett stekeovnen på 170 grader, varmluft.
Visp eggene lenge, ca 10 minutter.
Tilsett så resten av ingrediensene og rør med en sleiv inn i de vispete eggene.
Finn frem stekeplate og kle den med bakepapir.
Bre røren utover, gjerne med en slikkepott, jo tynnere jo bedre.
Sett knekkebrød-deigen midt i stekeovnen og stek i 10 minutt.
Så tar du brettet ut og skjærer opp til passe store knekkebrød og sett inn igjen i ca 20 minutter. Legg gjerne et bakepapir på toppen så de ikke blir svidd/ brente (Følg med!)
La de gjerne stå i ovnen med døren åpen og ovnen avslått for å avkjøles. Da blir de ekstra crispy.
Håper det smaker!
Oppbevares i tett boks.
Ønsker deg en god helg
Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem
#knekkebrød #lavkarbo #lowcarb #chiafrø #helg
Ser gode ut!
Tusen takk
Alt du lager ser jo både godt og delikat ut.. God helg videre <3
Tusen takk <3 Så kjekt at du synes det <3
De så kjempe gode ut!
Tusen takk <3
Hjemmelaget knekkebrød er bare supergodt! Disse så sunne og gode ut
Tusen takk <3 Disse knekkebrødene er min favoritt
Kan man steke flere brett samtidig?
Ja, det kan du, men bør nok flytte på de under steking så begge brett med knekkebrød blir gjennomstekte.
Oppbevares de i kjøleskapet? Hvor lenge er holdbarhet? Har du noen mening om det. ?
De ser jo fristende ut, blir nok spist opp før man begynner å tenke på sånne ting:-)
De oppbevares i papirpose eller i en boks,type kakeboks.
