Hjemmelagete lavkarbo knekkebrød til helgen

Hei 😀

Hjemmelagde knekkebrød er så godt og enkelt å lage også 🙂

Disse inneholder chiafrø, ost og urter blant annet 🙂

 

Knekkebrød

( ca  1 stekebrett )

3 egg

150 gram solsikkekjerner

75 gram sesamfrø

10 gram sesammel

150 gram gresskarkjerner

50 gram chiafrø

1 ts fiberhusk/ psyllium

1 1/2 ts salt, maldonsalt

60 gram revet hvitost

1 ts grillkrydder

1 liten neve frisk timian, hakket

 

Sett stekeovnen på 170 grader, varmluft.

Visp eggene lenge, ca 10 minutter.

Tilsett så resten av ingrediensene og rør med en sleiv inn i de vispete eggene.

Finn frem stekeplate og kle den med bakepapir.

Bre røren utover, gjerne med en slikkepott, jo tynnere  jo bedre.

Sett knekkebrød-deigen midt i stekeovnen og stek i 10 minutt.

Så tar du brettet ut og skjærer opp til passe store knekkebrød og sett inn igjen  i ca 20 minutter.  Legg gjerne et bakepapir på toppen så de ikke blir svidd/ brente (Følg med!)

La de gjerne stå i ovnen med døren åpen og ovnen avslått for å avkjøles. Da blir de ekstra crispy.

Håper det smaker!

Oppbevares i tett boks.

Ønsker deg en god helg 🙂 

Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem

 

 

#knekkebrød #lavkarbo #lowcarb #chiafrø #helg

12 kommentarer

Siste innlegg