Hei 😀
Hjemmelagde knekkebrød er så godt og enkelt å lage også 🙂
Disse inneholder chiafrø, ost og urter blant annet 🙂
Knekkebrød
( ca 1 stekebrett )
3 egg
150 gram solsikkekjerner
75 gram sesamfrø
10 gram sesammel
150 gram gresskarkjerner
50 gram chiafrø
1 ts fiberhusk/ psyllium
1 1/2 ts salt, maldonsalt
60 gram revet hvitost
1 ts grillkrydder
1 liten neve frisk timian, hakket
Sett stekeovnen på 170 grader, varmluft.
Visp eggene lenge, ca 10 minutter.
Tilsett så resten av ingrediensene og rør med en sleiv inn i de vispete eggene.
Finn frem stekeplate og kle den med bakepapir.
Bre røren utover, gjerne med en slikkepott, jo tynnere jo bedre.
Sett knekkebrød-deigen midt i stekeovnen og stek i 10 minutt.
Så tar du brettet ut og skjærer opp til passe store knekkebrød og sett inn igjen i ca 20 minutter. Legg gjerne et bakepapir på toppen så de ikke blir svidd/ brente (Følg med!)
La de gjerne stå i ovnen med døren åpen og ovnen avslått for å avkjøles. Da blir de ekstra crispy.
Håper det smaker!
Oppbevares i tett boks.
Ønsker deg en god helg 🙂
Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem
#knekkebrød #lavkarbo #lowcarb #chiafrø #helg
Ser gode ut!
Tusen takk 😀
Alt du lager ser jo både godt og delikat ut.. God helg videre <3
Tusen takk <3 Så kjekt at du synes det <3 🙂
De så kjempe gode ut! 🙂
Tusen takk <3
Hjemmelaget knekkebrød er bare supergodt! Disse så sunne og gode ut 🙂
Tusen takk <3 Disse knekkebrødene er min favoritt 😀
Kan man steke flere brett samtidig?
Ja, det kan du, men bør nok flytte på de under steking så begge brett med knekkebrød blir gjennomstekte.
Oppbevares de i kjøleskapet? Hvor lenge er holdbarhet? Har du noen mening om det. ?
De ser jo fristende ut, blir nok spist opp før man begynner å tenke på sånne ting:-)
De oppbevares i papirpose eller i en boks,type kakeboks. 😊❤️