Hvit fudge (lavkarbo)

Hei!

 Hjelpes – det er vanskelig å stoppe å spise disse! Denne oppskriften er inspirert av en oppskrift som jeg fant på bloggen til Caroline Berg Eriksen, men jeg har gjort min personlige vri på de, blant annet hadde jeg ikke sukrin gold så da ble det sukrinmelis istedet – og hjelpes dette ble farlig godt!

 

Hvit fudge

(ca 12-14 biter)

100 gram smør

2 dl kremfløte

3 ss sukrin melis, for brune fudge bruk sukrin gold

skivete mandler

maldon salt

Start med å smelte smøret.  Når smøret er smeltet tilsetter du fløten som røres inn. Bland inn sukrin mens du rører og gir det et lite oppkok. Skru ned varmen og rør hele tiden til den begynner å bli tykk og  litt seig.  Legg skivete mandler på et bakepapir i en liten brødform. Hell så over fudgen i  formen  og dryss over mandler og gjerne litt maldonsalt og sett det i kjøleskapet til det er helt stivnet, det vil ta noen timer så den bør helst stå over natten.

Oppbevar i kjøleskapet, eller nytes med en gang (!)

Ønsker deg en god dag videre!

 

Følg meg gjerne på instagram for mer inspo: @katrinestenhjem

🤍

 

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #mat #lavkarbo #fløtekarameller #hverdag #helg #sukkerfri #godt #søtt #matfrabunnen #lavkarbokaramell #torsdag

4 kommentarer
    1. Får den ikke tykk og seig. Hvor lenge må man røre ? Og er fremgangsmåten akkurat som står i oppskriften?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg