Hei!
Hjelpes – det er vanskelig å stoppe å spise disse! Denne oppskriften er inspirert av en oppskrift som jeg fant på bloggen til Caroline Berg Eriksen, men jeg har gjort min personlige vri på de, blant annet hadde jeg ikke sukrin gold så da ble det sukrinmelis istedet – og hjelpes dette ble farlig godt!
Hvit fudge
(ca 12-14 biter)
100 gram smør
2 dl kremfløte
3 ss sukrin melis, for brune fudge bruk sukrin gold
skivete mandler
maldon salt
Start med å smelte smøret. Når smøret er smeltet tilsetter du fløten som røres inn. Bland inn sukrin mens du rører og gir det et lite oppkok. Skru ned varmen og rør hele tiden til den begynner å bli tykk og litt seig. Legg skivete mandler på et bakepapir i en liten brødform. Hell så over fudgen i formen og dryss over mandler og gjerne litt maldonsalt og sett det i kjøleskapet til det er helt stivnet, det vil ta noen timer så den bør helst stå over natten.
Oppbevar i kjøleskapet, eller nytes med en gang (!)
Ønsker deg en god dag videre!
Følg meg gjerne på instagram for mer inspo: @katrinestenhjem
#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #mat #lavkarbo #fløtekarameller #hverdag #helg #sukkerfri #godt #søtt #matfrabunnen #lavkarbokaramell #torsdag
Mmm! Kjempegode!
Tusen takk
Får den ikke tykk og seig. Hvor lenge må man røre ? Og er fremgangsmåten akkurat som står i oppskriften?
Du kan ta den i mikroen så går det fortere, ellers må en røre ca 30 minutter, noen ganger lenger…