Hei,
Jeg elsker brødlapper 💗 De er enkle og raske å lage og smaker kjempegodt! Disse brødlappene kan brukes som pizzabunn, en leser laget de også som lefser og la to og to oppå hverandre med smør, søtning og kanel imellom 😊
Disse brødlappene er supre å ha i matpakken!
Brødlapper
(7 stk)
250 gram rømme
2 egg
75 gram mandelmel (ikke fettredusert)
2 ss mykt ekte smør
1 ts eddik
2 ts fiberhusk
1/2 ts salt
1 ts sukrin gold
2 ts bakepulver
Rør sammen alle ingrediensene.
Om du steker i airfryer: legg 4 klatter på bakepapir i airfryeren og steker på 180 grader i 10-12 minutter. Stek 3 klatter etterpå.
I stekeovn (over og under varme): stek på 200 grader i 15-20 minutter.
De er myke når de tas ut av ovnen, men blir fort fastere når de avkjøles litt. Legg de så over på rist til de er helt avkjølte.
Topp med ditt favorittpålegg!
Håper du vil teste!
#brødlapper #glutenfri #sukkerfri #lavkarbo #lowcarb #keto #lchf #frokost #matpakke #lunsj
hvordan skal de oppbevares?
Jeg oppbevarer de i kjøleskapet da holder de seg flere dager☺️
De så gode ut 🤩. Men jeg tåler ikke mandelmel.. Hva kan jeg bytte det med? sesammel?
Usikker om det vil bli det samme…
Hei. Skal smøret smeltes?
Såg nå at det stod mykt – Beklager så mye. De skal testes nå 🙂
Beklager sent svar! Romtemperert smør ja 👍
Desse er veldig gode, men mine flyter utover og blir tynne. Dine ser tykke ut. Forstår ikke hvorfor…..
Du kan tilsette litt mer mandelmel så blir røren fastere og brødlappene tykkere 🥰