Reklame | Helsefreak.no
Hei,
Chiapudding er så godt, og det beste av alt er at du kan lage den kvelden før, og dagen etter står den klar til å nytes i kjøleskapet! Jeg er i julemodus fortiden så denne chipuddingen er smakt til med pepperkakekrydder 🤎
Jeg brukte kokosmelk i denne oppskriften, og da den litt tykkere, feks Santa Maria eller Anglamark sin, ikke light versjonen. Bruker du feks mandelmelk kan det være lurt å tilsette mer chiafrø og røre litt oftere den første timen så frøene ikke synker til bunnen. Du kan også blande inn litt gresk yoghurt for å gå litt tykkelse på puddingen i starten, da slipper du så mye røring.
Chiapudding
(1 porsjon)
2 ss chiafrø HER
2 dl væske, feks litt tykk kokosmelk eller fløte
søtning etter smak
1/2 ts vaniljepulver HER
Smak til med pepperkake krydder (oppskrift under)
Miks godt chiafrø og væske med litt søtning, krydder og søtning kan eventuelt blandes inn når du skal spise den.
Chiapuddingen kan stå i kjølskapet gjerne natten over.
1 liten krukke pepperkake krydder:
ca 4 ss kanel
ca 2 ss malt nellik
ca 2 ss malt ingefær
ca 3 ss kardemomme
Oppbevares i en krukke med lokk.
Håper det vil smake!
Ønsker deg en god dag!
💗
#lavkarbo #chiagrøt #chiapudding #lowcarb #pepperkakekrydder
Fristende!
Tusen takk ❤️