Lavkarbo eggerull

Hei,

Dette er bare så god og deilig mat nå som vi går mot varme sommerdager og ikke orker verken å lage eller innta “tunge” middager 💗😊

 

 

 

Eggerull i langpanne

3 egg

3 ss kremfløte

2 ss revet parmesanost/ hvitost

ca 1/2 ts salt

ca 1/2 pepper

1 ts tørket ramsløk

 

Sett stekeovnen på 200 grader (oppe og nede varme)

Visp sammen ingrediensene i en bolle og og hell over på en stekeplate ikledd bakepapir, bre eggerøren utover til en firkant.

Stek midt i ovnen i ca 5 minutter (følg med!) til den er fast og litt gyllen.

 

Fyll 

Tine naturell kremost

røke laks

ruccula salat

Når omeletten er ferdig tas den ut av ovnen og avkjøles litt før du smører utover kremosten (ellers smelter osten) og legger oppå røkelaks og ruccula. Rull fra ene enden mot andre slik som en rullekake og så skjærer den opp i passe stykker.

Oppbevares i kjøleskap.

Håper det smaker!

 

 

4 kommentarer

    1. Veldig godt. Har brukt litt vårlök og purre lök med salaten og litt parmesan ost. Anbefaler konjak marinert rökelax. Dyrt men hvert å kose seg med. Vi lever jo bare en gang. Da er det bare å gönne på folkens. Laxen er fra Stranda og koster 449kr kg. Kos dere.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg