Lavkarbo grøt

Reklame | Sukkerfritt.no

Hei!

Grøt er kjempegodt både som frokost, lunsj og kveldsmat.

Denne grøten er mettende og god og i tillegg næringsrik da jeg har tilsatt en eggeplomme.

Grøt

(1 porsjon)

25 gram mandelmel (malte mandler)

2 ts Johannesbrød kjernemel (JBK)

ca 3 dl væske (fløte, vann) jeg har her 2 dl fløte og 1 dl vann

1 ts sukrin (naturell)

1 ss smør

1 /2 ts salt

Rør inn en eggeplomme mot slutten av koketiden.

Topping:  sukrin, smør og kanel, eventuelt friske bær

Ha fløte/vann i en liten kasserolle og visp inn JBK og mandelmel, salt, smør og sukrin (eller annen søtning).

Gi det et oppkok, skru ned på middelshøy varme og rør om til grøten er passe tykk (du kan justere med væske eller mer JBK  til ønsket tykkelse på grøten)

Rør inn eggeplommen mot slutten av koketiden.

Server med din favoritt topping: idag ble det hos meg en smør-klatt, sukrin (naturell) og kanel.

Håper det smaker!

Ønsker deg en flott dag!

 

#lavkarbo #grøt #lavkarbogrøt

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg