Hei,
Førjulstiden kan være en stressende tid, men det er viktig å ta seg tid til litt kos innimellom også som en kopp med varm kakao 🤍
Jeg har her brukt bakekako til å lage kakao med og det fungerer helt fint, men du kan bytte den ut med feks 40 -50 gram sukkerfri sjokolade eller annet kakaopulver med lite karbohydrater. Vil du ha sjokolade i knekkes sjokoladen i mindre biter og røres inn i væsken på svak varme så tilsettes søtning og vanilje etter smak.
Kakao
(5 dl, ca 2 kopper)
3 dl usukret mandelmelk
2 dl fløte
ca 3 ss sukrin gold eller annen søtning (etter smak)
noen dråper vaniljeessens
ca 2 ss bakekakao (etter smak)
Tilbehør: vispet krem og revet sukrin sjokolade eller annen sukkerfri sjokolade
Visp sammen mandelmelk og fløte, søtning, bakekakao og vaniljeessens i en tykkbunnet kaserolle.
Når det begynner å småboble tas kaserollen bort fra varmen.
Server med pisket krem og gjerne et dryss med kanel og litt revet sjokolade over.
Håper det smaker!
Oppskrift på pepperkaker finner du HER
Følg meg gjerne på instagram for mer inspo: @katrinestenhjem
Ønske deg en god førjulstid!
🎅🤶
#lavkarbo #lowcarb #ketolife #lchf #lavkarbokakao #sukkerfri #glutenfri #sugarfree #matbloggsentralen
Supert tips!
Hvilken bakekakao bruker du?