Lavkarbo kakao

Hei,

Førjulstiden kan være en stressende tid, men det er viktig å ta seg tid til litt kos innimellom også som en kopp med varm kakao 🤍

Jeg har her brukt bakekako til å lage kakao med og det fungerer helt fint, men du kan bytte den ut med feks 40 -50 gram sukkerfri sjokolade eller annet kakaopulver med lite karbohydrater.  Vil du ha sjokolade i  knekkes sjokoladen i mindre biter og røres inn i væsken på svak varme så tilsettes søtning og vanilje etter smak.

 

 

Kakao

(5 dl, ca 2 kopper)

 

3 dl usukret mandelmelk

2 dl fløte

ca 3 ss sukrin gold eller annen søtning (etter smak)

noen dråper vaniljeessens

ca 2 ss bakekakao (etter smak)

Tilbehør: vispet krem og revet sukrin sjokolade eller annen sukkerfri sjokolade

Visp sammen mandelmelk og fløte, søtning, bakekakao og vaniljeessens i en tykkbunnet kaserolle.

Når det begynner å småboble tas kaserollen  bort fra varmen.

Server med pisket krem og gjerne et dryss med kanel og litt revet sjokolade over.

Håper det smaker!

Oppskrift på pepperkaker finner du HER

 

 

Følg meg gjerne på instagram for mer inspo: @katrinestenhjem

 

 

Ønske deg en god førjulstid!

🎅🤶

 

 

#lavkarbo #lowcarb #ketolife #lchf #lavkarbokakao #sukkerfri #glutenfri #sugarfree #matbloggsentralen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg