Hei!
Jeg er veldig glad i knekkebrød og spiser det stort sett daglig til lunsj på jobb.
Disse er mine favoritt knekkebrød som inneholder chiafrø og urter.
Knekkebrød
( ca 1 stekebrett )
3 egg
150 gram solsikkekjerner
75 gram sesamfrø
10 gram sesammel
150 gram gresskarkjerner
50 gram chiafrø
1 ts fiberhusk/ psyllium
1 1/2 ts salt, maldonsalt
60 gram revet hvitost
1 ts grillkrydder
1 liten neve frisk timian, hakket
Sett stekeovnen på 170 grader varmluft.
Visp eggene lenge, ca 10 minutter.
Tilsett så resten av ingrediensene og rør med en sleiv inn i eggene.
Finn frem stekeplate og kle den med bakepapir.
Bre røren utover, gjerne med en slikkepott, jo tynnere jo bedre.
Sett knekkebrød-deigen midt i stekeovnen og stek i 10 minutt.
Så tar du brettet ut og skjærer opp til passe store knekkebrød og sett inn igjen i ca 20 minutter. Legg gjerne et bakepapir på toppen så de ikke blir svidd/ brente (Følg med!)
La de gjerne stå i ovnen med døren åpen og ovnen avslått for å avkjøles. Da blir de ekstra crispy.
Oppbevar i tett boks når de er helt avkjølte.
Håper det smaker!
God torsdag!
#lavkarbo #knekkebrød
Hjemmelagede knekkebrød er toppen. Disse er da glutenfrie også, ikke sant? 🙂
Ikke gluten i ingrediensene
Ja hjemmelagde knekkebrød er best 😀 Disse er uten gluten 🙂
Det er godt med knekkebrød 🙂 Og de der så veldig gode ut – og fristende på tallerken der. Ha en fin fredag!
Ja knekkebrød er kjempegodt 🙂 Tusen takk <3
hei 😊 Hvor mange KH per knekkebrød? 😊