Lavkarbo knekkebrød

Hei!

Jeg er veldig glad i knekkebrød og spiser det stort sett daglig til lunsj på jobb.

Disse er mine favoritt knekkebrød  som inneholder chiafrø og urter.

Knekkebrød

( ca  1 stekebrett )

3 egg

150 gram solsikkekjerner

75 gram sesamfrø

10 gram sesammel

150 gram gresskarkjerner

50 gram chiafrø

1 ts fiberhusk/ psyllium

1 1/2 ts salt, maldonsalt

60 gram revet hvitost

1 ts grillkrydder

1 liten neve frisk timian, hakket

 

Sett stekeovnen på 170 grader varmluft.

Visp eggene  lenge, ca 10 minutter.

Tilsett så resten av ingrediensene og rør med en sleiv inn i  eggene.

Finn frem stekeplate og kle den med bakepapir.

Bre røren utover, gjerne med en slikkepott, jo tynnere  jo bedre.

Sett knekkebrød-deigen midt i stekeovnen og stek i 10 minutt.

Så tar du brettet ut og skjærer opp til passe store knekkebrød og sett inn igjen  i ca 20 minutter.  Legg gjerne et bakepapir på toppen så de ikke blir svidd/ brente (Følg med!)

La de gjerne stå i ovnen med døren åpen og ovnen avslått for å avkjøles. Da blir de ekstra crispy.

Oppbevar i tett boks når de er helt avkjølte.

Håper det smaker!

 

God torsdag!

 

 

 

#lavkarbo #knekkebrød

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg