Reklame | Helsefreak.no
Hei,
Pai er sååå godt og helt supert til å bruke opp det en har av rester iløpet av uken 😉😄 Denne paien ble ekstra god synes jeg med masse ost på toppen jeg brukte ferdig revet ost fra Coop extra (4 oster) 😍
Pai med havrefiber
(28 cm)
80 gram havrefiber (Helsefreak.no HER)
2 ss Fiberhusk/ psyllium
1 egg
1 ts salt
150 gram romtemperert smør
ca 6 ss kaldt vann
Fyllet:
2,5 dl kremfløte
4 egg
1 ts salt
ca 2 never fersk bladspinat
2 stk sjalottløk i tynne skiver
1 chili (skjær i to og fjern frø, finhakk)
4 oster (ferdig revet i pose fra Coop extra) til topping
spekeskinke legges oppå paien etter steking
Sett stekeovnen på 200 grader (over og under varme).
Bland sammen havrefiber, fiberhusk, egg, salt og smør med en sleiv (du kan også bruke en kjøkkenmaskin med eltekrok).
Tilsett litt og litt vann til du klarer å forme til en deig som ikke smuldrer opp.
Smør en paiform med smør og press deigen jevnt oppover kantene og bunnen.
Prikk med en gaffel i bunnen.
Sett paien nest nederst i stekeovnen og stek til den er fått litt gyllen farge (ca 15 minutter).
Visp eggene og bland inn resten av ingrediensene sammen.
Når paibunnen er stekt tas den ut og fyllet helles oppi pai skallet.
Avslutt med masse revet ost på toppen.
Sett inn igjen i stekeovnen og stek videre ca 20 minutter til eggeblandingen er fast og osten gyllen.
Topp med spekeskinke og server gjerne med en salat til.
Håper det smaker!
Ønsker deg en god dag!
💗
Følg meg gjerne på instagram for mer inspo: @katrinestenhjem
#lavkarbo #pai #middag #glutenfri
Må prøves!
Tusen takk 💖😊😊