Lavkarbo middagstips

Hei,

Denne fiskemiddagen er kjempegod: stekt torsk toppet med sprøstekt bacon 💗

Idag deler jeg også en oppskrift på blomkål og brokkoli-mos som er kjempegod – og har en nydelig grønnfarge!

 

 

Stekt torsk toppet med bacon, blomkål og brokkolimos og aspargesbønner og minigulrøtter.

(ca 2 -3 porsjoner)

 

400 gram torskeloin (skinnfri og benfri fersk, eller vakumpakket torsk i kjøledisk)

2 – 4 ss smør

salt

knaskegulrøtter (gjerne frossen)

aspargesbønner (gjerne frossen)

Blomkål og brokkolimos

1 liten- middelsstor brokkoli (du kan gjerne bruke en frossen blanding)

1 liten – middelsstor blomkål (gjerne frossen)

2 ss smør

litt fløte etter konsistens

stavmikser

 

Skjær opp torsken i passe stykker og tørk gjerne av vann av torsken med et tørkepapir.

Smelt ca 2 ss smør i en stekepanne og legg torskbitene oppi.

Stek til torsken er mør (det går et par minutter) på middelshøy varme.

Rens brokkoli og blomkål og skjær i mindre deler, kok opp vann og la de småkoke til de  er møre. Hell vannet ut og  bruk en stavmikser til å lage en mos av blomkål og brokkoli, smak til med salt, pepper, smør og gjerne litt fløte.

Kok opp vann i en annen kasserolle og legg knaskegulrøtter og aspargesbønner oppi og la de trekke i vannet i litt salt.

Stek bacon i stekepanne.

Legg torskestykkene på fat, dander mos, gulrøtter og aspargesbønner og topp med stekt bacon.

Håper det smaker!

 

Ønsker deg en god dag!

 

Følg meg gjerne på instagram @katrinestenhjem

 

 

 

 

#lavkarbo #middagstips #lowcarb #lchf #torsk #stekttorsk #bacon

 

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg