Lavkarbo middagstips

Hei,

Hjertesalat er perfekt å bruke istedet for lefser, og sunt er dette også 🙂 Her har jeg fylt med stekt kylling kjøttdeig og grønnsaker. Denne middagen er super-sunn og kjempegod!


 

Fylt hjertesalat med kylling og grønnsaker

(4 porsjoner)

 

400 gram kylling kjøttdeig

1 gul løk (finhakket)

1 ss solsikkeolje eller smør

2 fedd hvitløk (presset med hvitløkspresser)

1/2  rød paprika (i terninger)

1/2 gul paprika (i terninger)

1 liten – medium squash (i terninger)

2 ferske sjampingjoner (i terninger)

2 stk hjertesalat

Salt og krydder etter smak (jeg brukte følgende krydder):

salt

pepper

paprikakrydder

tørket ramsløk (fra Helsefreak.no)

spisskummen (fra Helsefreak.no)

grillkrydder

rømme til topping

 

Start med å steke finhakket løk i en stekepanne i litt olje eller smør (om du foretrekker det), stek til løken er blank og gjennomsiktig.

Tilsett kjøttdeigen og stek til den er ferdig stekt.

Tilsett resten av grønnsakene og soppen smak til med krydder og salt. Sett gjerne et lokk på stekepannen om du har det og la det stå å “putre” i ca 15 minutter.

Vask hjertesalaten og skjær av enden.

Legg utover på et serveringsfat salatblader og fyll med kylling og grønnsaks blandingen, server gjerne med rømme til.

Håper det smaker!

Ønsker deg en god dag!

💗

 

Følg meg gjerne på instagram for mer inspo (legger ut mye på “Historie”) @katrinestenhjem

 

 

 

 

 

 

#lavkarbo #middag #tapas #salatblader #hjertesalat #kylling #kyllingkjøttdeig #lowcarb #nutrition

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg