Lavkarbo middagstips: squashgetti

Hei,

Squashgetti er bare så godt og superenkelt å lage – og jeg elsker superenkle middager, som i tillegg er sunne 😀

 

 

 


Squashgetti med kjøttdeig og tomatsaus

(ca 4 porsjoner)

 

1 middels stor squash

1 pk kjøttdeig 400 gram

1 liten løk (gul eller rød)

1 ss olivenolje eller smør

1 eske finhakkete tomater, eller 1 eske passata (finmoste tomater)

2 ss tomatpure

salt og pepper etter smak

valgfri søtning feks sukrin, eller natreen etter smak

en håndfull oliven

en til to håndfuller cherrytomater

finrevet parmesanost  (ca 4-5 toppet spiseskjeer)

 

Du trenger også en spiralizer til å lage squash strimler, du finner det HER

Stek finhakket løk i olje eller smør i stekepanne til løken er blank og myk.

Tilsett kjøttdeigen  med litt salt og stek den til den er gjennomstekt.

Ha en eske med finhakkete tomater eller en eske finmoste tomater (passata) og tomatpure og hell det over kjøttdeigen.

Smak til med salt, pepper og valgfri søtning.

Tilsett oliven og la det stå å småkoke litt (gjerne under lokk)

Stek cherrytomater med litt vann og  salt i en stekepanne mens du rører om (du kan også steke de på 200 grader i stekeovnen til de er helt myke).

Vask squashen og lag strimler med spiralizer. Om du ønsker squashgettien varm kan du varme den i en egen panne eller blande den direkte inn i kjøttdeigsausen.

Jeg har tomat og kjøttdeigsausen i bunnen og toppet med squashgetti, stekte tomater og finrevet parmesan.

😀

Håper det smaker!

 

Ønsker deg en flott dag!

Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem

 

 

 

 

#squash #squashgetti #tomatsaus #pasta #lavkarbo #middag

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg