Hei,
Squashgetti er bare så godt og superenkelt å lage – og jeg elsker superenkle middager, som i tillegg er sunne 😀
Squashgetti med kjøttdeig og tomatsaus
(ca 4 porsjoner)
1 middels stor squash
1 pk kjøttdeig 400 gram
1 liten løk (gul eller rød)
1 ss olivenolje eller smør
1 eske finhakkete tomater, eller 1 eske passata (finmoste tomater)
2 ss tomatpure
salt og pepper etter smak
valgfri søtning feks sukrin, eller natreen etter smak
en håndfull oliven
en til to håndfuller cherrytomater
finrevet parmesanost (ca 4-5 toppet spiseskjeer)
Du trenger også en spiralizer til å lage squash strimler, du finner det HER
Stek finhakket løk i olje eller smør i stekepanne til løken er blank og myk.
Tilsett kjøttdeigen med litt salt og stek den til den er gjennomstekt.
Ha en eske med finhakkete tomater eller en eske finmoste tomater (passata) og tomatpure og hell det over kjøttdeigen.
Smak til med salt, pepper og valgfri søtning.
Tilsett oliven og la det stå å småkoke litt (gjerne under lokk)
Stek cherrytomater med litt vann og salt i en stekepanne mens du rører om (du kan også steke de på 200 grader i stekeovnen til de er helt myke).
Vask squashen og lag strimler med spiralizer. Om du ønsker squashgettien varm kan du varme den i en egen panne eller blande den direkte inn i kjøttdeigsausen.
Jeg har tomat og kjøttdeigsausen i bunnen og toppet med squashgetti, stekte tomater og finrevet parmesan.
😀
Håper det smaker!
Ønsker deg en flott dag!
Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem
#squash #squashgetti #tomatsaus #pasta #lavkarbo #middag
Vi spiser en del spaghetti, deilig med forskjellige tilbehør 🙂
Ja denne ble kjempegod 😃❤️
Printet oppskriften:) Skal lage den:)
Så koselig 🥰 Håper du vil like den 💗
Spennende 😊 dette skal prøves 😊