Lavkarbo pølsebrød

Reklame | Helsefreak.no

Hei,

Pølser er så godt, og det må en kunne kose seg med på lavkarbo kost også innimellom. Et tips angående pølser er Jacobs sine pølser med lite karbs som selges hos Meny 😊💗👌

Jeg har ofte pleid å bruke salatblad som “pølsebrød” men det er kjekt innimellom å ha pølsebrød  også, og disse ble kjempegode💗

Vil også tipse om helsekost butikken som heter Helsefreak.no HER   som har et bredt utvalg av lavkarbo produkter blant annet havrefiber 😊

 

 

 

Lyse pølsebrød med havrefiber

(4 stk)

 

2 egg

1 ts sukrin gold

75 gram havrefiber (Helsefreak.no, HER )

15 gram kokosmel (Helsefreak.no, HER)

1,5 ss psyllium/ fiber husk

1 ts pofiber (Helsefreak.no, HER)

1 ts salt

1 ss bakepulver

             1,5 dl (halvt beger) rømme

1 dl kremfløte

litt matolje til utbaking

 

Start med å vispe egg og sukrin i ca 5 minutt, jeg bruker kjøkkenmaskin med ballongvisp.

Jeg bytter ballongvispen med eltekrok og heller de tørre ingrediensene oppi eggene.

La kjøkkenmaskinen gå på lav fart.

Tilsett rømme og kremfløte.

La deigen stå i ca 5 minutt (psyllium /fiber husk trenger noen minutter så blir deigen fastere) så har du en fast deig det skal være mulig å forme pølsebrød med.

Dersom deigen er for våt fortsatt kan du tilsette mer psyllium eller mer havrefiber/kokosmel.

Ha gjerne litt matolje på hendene (kan sløyfes) når du former pølsebrødene som legges på bakepapirkledd stekeplate.

Pensle rundstykkene med litt vann (fuktes lett på toppen) og dryss over litt havrefiber.

Ikke forvarm stekeovnen, men sett rundstykkene midt i kald ovn og skru varmen opp til 200 grader (over og under varme).

Stek ca 30 minutter til rundstykkene er gjennomstekte (obs, dette varierer mye fra ovn til ovn!)

 

Håper det smaker!

Ønsker deg en flott dag!

💗

Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#lavkarbo #lowcarb #nutrition #helse #sukkerfri #glutenfri #matglede #middag #pølsebrød #glutenfripølsebrød #hjemmelaget #tips

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg