Lavkarbo rabarbra kompott

Hei!

Oppdaget igår rabarbra hos Rema 1000, så nå blir det nok rabarbra på menyen fremover, eller eventuelt fryse ned noe å ha til kaker og desserter  til senere.

 Rabarbra inneholder kun 1.9 gram karbohydrater pr 100 gram  (i følge matvaretabellen).

Jeg reposter idag denne enkle og kjempegode oppskriften på rabarbra kompott 💗

Rabarbra kompott

(2 porsjoner)

 

350 gram skrellet rabarbra

100 gram sukrin gold

6 ss Sukrinsirup gold

 

Tilbehør

Vispet krem

bringebær (gjerne frosne)

 

Sett stekeovnen på 200 grader (oppe og under varme).

Skrell og skjær rabarbraene i ca 1 cm tykke deler, skyll de og legg de i en ildfast form, bland inn sukrin og fibersirup og legg  aluminiumsfolie over.

Sett midt i stekeovnen og stek til rabarbraen er mør.

Det ble litt mye væske synes jeg  da rabarbraen var ferdig stekte, så jeg silte av litt væske og hadde det i en egen bolle  som jeg la de frosne bringebærene oppi.

Mos rabarbraen med en gaffel og la den avkjøles  før du serverer med krem og bringebær.

Håper det smaker!

Ønsker deg en god helg!

💗

Følg meg gjerne på instagram @katrinestenhjem

 

 

 

 

 #oppskrift #lavkarbo #rabarbra #rabarbrakompott

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg