Hei,
Denne smuldrepaien er super enkel å lage, og smaker kjempegodt av sommer!
Du kan bruke den søtningen du ønsker, jeg har her brukt sukrin gold og natreen.
Server pai med sukkerfri vaniljeis eller pisket krem!
Det selges sukkerfri vaniljeis i flere dagligvare butikker og også i helsekost butikker.
Smuldrepai med rabarbra
(28 cm form)
120 gram mandelmel (fra Coop extra)
50 gram kokosmel
75 gram smør, romtemperert
ca 50 gram sukrin gold (eller annen søtning, husk mengde justering)
ca 1,5 ts kanel
litt salt (en liten knivspiss)
1 ts vaniljeessens
ca 300 gram rabarbra
Topping: et dryss med natreen strø og litt kanel
Sett stekeovnen på 175 grader (over og under varme)
Smuldre sammen i en bolle mandelmel, kokosmel, smør, sukrin, kanel, salt og vaniljeessens. Lag gjerne små klumper av blandingen.
Vask og skjær opp i ca 2 cm størrelse rabarbra og legg i bunnen på formen.
Legg smuldrepaien over og dryss med søtning (jeg brukte her natreen strø) og litt kanel.
Sett midt i stekeovnen og stek i ca 20 minutter.
Legg et bakepapir over dersom den begynner å bli mørk.
Håper det smaker!
Server med sukkerfri vaniljeis eller vispet krem til.
Ønsker deg en god helg!
💗
For mer inspo og hverdagsgløtt kan du følge meg på instagram: @katrinestenhjem
#lavkarbo #smuldrepai #rabarbra
Dette er sommerkos!
Ja, dette er kjempegodt 💖💖💖
Neste år blir det rabarbra pie. Jeg skal plante en rabarbra plante🥰
😊😊❤️❤️🥰