Lavkarbo reste- lapskaus

Hei,

Håper dere har hatt en fin og minnerik julefeiring ❤️ Idag deler jeg et restemat middagstips: pinnekjøtt – lapskaus. Du kan bruke det du har i kjøleskap og matskapet, oppskriften under er bare et eksempel på hva du kan putte i lapskausen.

 

 

 

 

 

Reste- lapskaus

(Ca 4 porsjoner)

 

Kjøttrester feks pinnekjøtt

1 sellerirot

1 gulrot

1 butternut gresskar( kan byttes med samme 1 ekstra sellerirot)

2-3 stk vårløk (klipp bort roten)

1 1/2 ss oksefond

ca 7 dl kaldt vann

 

Skjær bort skallet til selleriroten og skjær i terninger.

Skrell gulrot og skjær i skiver, del hver skive i to.

Skjær bort skallet til gresskaret og ta bort frøene og skjær i terninger gresskar-kjøttet.

Klipp opp vårløken i skiver.

Rens kjøttet for ben og skjær opp i mindre deler.

Ha alt i en passe stor gryte og tilsett vann og oksefond.

Kok opp men du rører om forsiktig så ikke kjøttet løser seg helt opp.

La det småkoke under lokk til alt er mørt.

Smak til med eventuelt litt salt og pepper.
Server og nyt!

 

Håper det vil smake!

Ønsker deg en god romjul ❤️

 

#lavkarbo #lowcarb #lapskaus #pinnekjøtt #julemat #middag #restemat

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg