Reklame | Tights.no
Hei,
Disse rundstykkene med cottage cheese ble bare såååå gode! Anbefales å teste . Jeg har her brukt mandelmelet fra Tights.no som er merket med 3,6 gram karbo per 100 gram. Det blir ca 1.4 gram karbo per rundstykke. Denne uken er det Black Week med masse tilbud
Cottage cheese rundstykker med gresskar topping
(ca 5 stk)
2 egg
1 ts sukrin gold
70 gram mandelmel (ikke fettredusert) HER
30 gram avfettet linfrømel
30 gram havrefiber
2 ts bakepulver
1 ts salt
ca 2 ss Psyllium
2,5 dl cottage cheese
1 ts edikk
topping: gresskarkjerner og et dryss med havrefiber, jeg sprayet lett med litt matolje før steking.
Visp med en kjøkkenmaskin egg og søtning i ca 5 minutt til luftig eggedosis.
Tilsett alt det tørre og kjør forsiktig med eltekrok, ikke ha for høy hastighet da luften av baksten blir slått ut.
Mos cottage cheese med en stavmikser og kjør så mye du ønsker, jeg beholdt litt klumper i cottage cheesen.
Bland dette og edikk inn i deigen og elt til du har en fast deig som du kan rulle rundstykker med.
Rull 4-5 rundstykker og rull de i gresskarkjerner.
Dryss over havrefiber og spray gjerne lett over med matolje før de settes til steking.
Steking i airfryer:
Legg rundstykkene i kurven til airfryer og stek i IKKE forvarmet airfryer på 180 grader i ca 10 minutter (kommer an på størrelsen, så lurt å følge med mot slutten av steketiden).
Steking i stekeovn:
Stek midt i ovnen på stekeplate i kledd bakepapir i IKKE forvarmet stekeovn på 200 grader i ca 20 minutter, lurt å følge med på slutten av steketiden da dette varierer fra ovn til ovn.
Rundstykkene kan fryses.
Håper det vil smake!
Ønsker deg en flott dag!
#lavkarbo #lowcarb #rundstykker #cottagecheese #gresskartopping
Hei
Hvor kan man kjøpe avfettet linfrømel? De er utsolgt på tights. Kan man bruke det som heter linfrømel? Ser det finnes i noen helsekoster
Ja tror linfrømel er det samme som avfettet linfrømel

Hei! Har alt eg trenger til denne oppskrifta, utenom linfrømel. Er det noko ein kan erstatte denne med, eventuelt ha meir av?
Ja, du kan erstatte med annet mel, men det blir jo ikke helt det samme… kan prøve deg med mer havrefiber