Hei,
Sjokoladekake er så godt og denne – må jeg bare si : ble kjempegod 😄😄😄
Kakepynten er inspirert av en av kakene til Trines matblogg.no 💗
Sjokoladekake
(form: 25 cm X 25 cm)
3 egg
1dl natreen strø
1dl sukrin gold
75 gram sukkerfri lys sjokolade
50 gram smeltet smør
40 gram bakekakao
1 ts bakepulver
2 ts vaniljeessens
80 gram mandelmel (jeg brukte det fra Coop extra) (ikke fettredusert mandelmel)
Sett stekeovnen på 175 grader (oppe og nede varme)
Visp egg og søtning til stiv eggedosis.
Smelt smør og ha i hakket sjokolade som du smelter inn i smøret på laveste temperatur.
Tilsett det tørre: mandelmel, bakekakao og bakepulver i eggedosisen som røres varsomt inn.
Hell oppi sjokolade – og smør blandingen og vaniljeessens og rør varsomt.
Kle en ildfast form med bakepapir og hell røren oppi.
Sett formen midt i forvarmet stekeovn i ca 15 – 20 minutter (varierer fra ovn til ovn).
Sjekk med en kakestikke om kaken er gjennomstekt.
Skjær opp i små ruter og dryss gjerne litt sukrinmelis over og / eller litt sukrinmelis glasur og topp med bringebær (eller jordbær) som små nisse-luer.
Håper det smaker!
Ønsker deg en god førjuls tid!
Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem
#lavkarbo #sjokoladekake #keto #lchf #lowcarb #lavkarbokake #sukkerfri #glutenfri #kake #helse #oppskrift
Så fristende!
Tusen takk 😍😀❤️
Du er bare fantastisk,takk som deler oppskrifter👍💝
Tusen ❤️takk, snille deg 🥰🥰🥰 Takk for at du leser 💖🌟🙏