Hei,
Sjokoladekake er så godt og denne – må jeg bare si : ble kjempegod 😄😄😄
Kakepynten er inspirert av en av kakene til Trines matblogg.no 💗
Neste uke blir det ingen ukemeny med middagstips, jeg vil istedet dele noen julekake og julegodt tips 🎄
Følg gjerne bloggen ved å trykke på Bloglovin knappen nede til venstre.
Du kan også følge facebook gruppen min: spisogspar lavkarbo.
Og du er velkommen til å følge meg på instagram: @katrinestenhjem.
Sjokoladekake
(form: 25 cm X 25 cm)
3 egg
1dl natreen strø
1dl sukrin gold
75 gram sukkerfri lys sjokolade
50 gram smeltet smør
40 gram bakekakao
1 ts bakepulver
2 ts vaniljeessens
80 gram mandelmel (ikke fettredusert mandelmel)
Sett stekeovnen på 175 grader (oppe og nede varme)
Visp egg og søtning til stiv eggedosis.
Smelt smør og ha i hakket sjokolade som du smelter inn i smøret på laveste temperatur.
Tilsett det tørre: mandelmel, bakekakao og bakepulver i eggedosisen som røres varsomt inn.
Hell oppi sjokolade – og smør blandingen og vaniljeessens og rør varsomt.
Kle en ildfast form med bakepapir og hell røren oppi.
Sett formen midt i forvarmet stekeovn i ca 15 – 20 minutter (varierer fra ovn til ovn).
Sjekk med en kakestikke om kaken er gjennomstekt.
Skjær opp i små ruter og dryss gjerne litt sukrinmelis over og / eller litt sukrinmelis glasur og topp med bringebær (eller jordbær) som små nisse-luer.
Håper det smaker!
Ønsker deg en god førjuls tid!
💗
#lavkarbo #sjokoladekake #keto #lchf #lowcarb #lavkarbokake #sukkerfri #glutenfri #kake #helse #oppskrift