Lavkarbo sjokoladekake i kopp

Hei,

Sjokoladekake i kopp er kjempegodt og enkelt å lage og supert å kose seg med.

Denne gangen har jeg tilsatt hakkete valnøtter og toppet kaken med pisket krem og jordbær 😀

Sjokoladekake med valnøtter  i kopp

(2 porsjon/ 2 kopper)

 

2 økologiske egg

2 ss flytende natreen (eller annen søtning)

2 ss fløte

1 strøken ss bakekakao

2 ss mandelmel (ikke fettredusert)

2  ss kokosmel

1 ts bakepulver

1 ts vaniljepulver eller 1 ts vaniljeessens

1 ss hakkete valnøtter

 

Visst du ikke har mikrobølgeovn (som jeg ikke har) så sett stekeovnen på 180 grader (over og under varme)

Start med å vispe egg og søtning til luftig eggedosis (ca 10 minutt).

Bland inn fløte, pass på at du ikke “slår ut” luften av eggedosisen.

Tilsett så alt det tørre og sikt det forsiktig inn i røren. Tilsett hakkete valnøtter.

Fordel kakerøren i to kopper og stek kaken i mikroen i ca 2-3 minutt – følg nøye med!

Eller du kan steke kopp-kakene midt  i stekeovnen i ca 20 minutter (følg med!)

Sjekk med en kakestikke /grillpinne om kakene er ferdigstekt.

Topp gjerne kakene med vispet krem og jordbær – det smakte helt nyyyydelig!

 

Håper det smaker!

 

Ønsker deg en god dag!

 

Følg meg gjerne på instagram for mer inspo: @katrinestenhjem

 

 

 

#lavkarbo #keto #sjokoladekake #lowcarb #cakeinacup #cupcake

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg