Hei!
Det er helg og her kommer et sukkerfri alternativ til lørdags-snopet.
Disse sjokoladene minner mye om smil sjokolade, men karamellen ble mer fast i denne varianten, det kommer nok ann på hvor lenge en varmer karamellen.
Jeg har forresten startet en facebookside som heter Spisogspar Lavkarbo så dere er velkommen til å følge meg på facebook hvor dere får oppdateringer på matfronten 😊😊😊
Sjokolade fylt med karamell
(ca 15 stk)
100 gram sukkerfri sjokolade
litt kokosolje ved behov (ca 1 ts)
Myk karamell
35 gram smør
1,5 dl fløte
25 gram sukrin gold
1 1/2 ss fibersirup/ sukrin sirup gold
silikon form med små rom, nok til 15 små sjokolader
Smelt sjokolade over vannbad eller i en tykkbunnet kjele mens du rører om på lav temperatur.
Bland litt kokosolje inn i sjokoladen viss den blir for tykk.
Bruk en teskje og hell litt sjokolade ned i hvert rom og bre sjokoladen helt opp til kanten.
Sett sjokoladen i fryseren så den stivner.
Imens smelter du smør i en tykkbunnet kjele, når smøret er smeltet tilsetter du fløten, sukrin gold og fibersirup/ sukrin sirup gold mens du rører hele tiden.
Du må røre om til karamellen begynner å bli litt tykk i konsistensen – dette vil ta ca 30 minutter.
Sett kjelen tilsides til karamellen er ganske avkjølt før du bruker en teskje og heller litt karamell oppi de stivnete sjokoladekoppene.
Fyll ikke karamellen helt opp da du skal tilslutt bre et sjokoladelokk på toppen.
Sett karamell sjokoladen i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet helt, ca 1 time.
Oppbevar disse sjokolade-godbitene i kjøleskapet.
Håper det smaker!
Ønsker deg en god helg!
💗
Følg meg gjerne på instagram:@katrinestenhjem
og den nye facebook siden min: Spisogspar Lavkarbo
#smilsjokolade #lavkarbo #sukkerfri #nutrition #lavkarbo
Ååååå og jeg kjenner smaken helt hit! SMIL er så godt – god sjokolade!
Ja, sant😍 det er så godt❤️
Nam,nam! Dette såg skikkelig godt ut for søtmonser som meg!!
Tusen takk 😁😁❤️ Ble veldig gode, anbefales 😘😘