lavkarbo smuldrepai med rabarbra 😉

Hei,

Denne smuldrepaien er super enkel å lage, og smaker kjempegodt av sommer!

Du kan bruke den søtningen du ønsker, jeg har her  brukt sukrin gold og natreen.

Server lunken pai med vaniljeis eller pisket krem!

Det selges sukkerfri vaniljeis i flere dagligvare butikker og også i helsekost butikker.

 

Smuldrepai med rabarbra

(28 cm form)

 

120 gram mandelmel (fra Coop extra)

50 gram kokosmel (funksjonellmat.no)

75 gram smør, romtemperert

ca 50 gram sukrin gold (eller annen søtning)

ca 1,5 ts kanel

litt salt (en liten knivspiss)

1 ts vaniljeessens

ca 300 gram rabarbra

 

Topping: et dryss med natreen strø og litt kanel

Sett stekeovnen på 175 grader (over og under varme)

                                   Smuldre sammen i en bolle mandelmel, kokosmel, smør, sukrin, kanel, salt og vaniljeessens.                                                                                                                         Lag gjerne små klumper av blandingen.

                                     Vask og skjær opp i ca 2 cm størrelse rabarbra og legg i bunnen på formen.

Legg smuldrepaien over og dryss med søtning (jeg brukte her natreen strø) og litt kanel.

Sett midt i stekeovnen og stek i ca 20 minutter.

Legg et bakepapir over dersom den begynner å bli mørk.

HÃ¥per det smaker!

Server med vaniljeis eller vispet krem til.

 

For mer inspo og hverdagsgløtt kan du følge meg på instagram: @katrinestenhjem

 

#lavkarbo #smuldrepai #rabarbra

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg