Lavkarbo spaghetti bolognese

Reklame | Tights.no

Hei,

Denne spaghettien fra Tights.no var overraskende god, og var den første av lavkarbo ferdigprodukter jeg smakte fra Tights.no. Den inneholder 0 karbohydrater og er laget av konjakrotpulver som er et kostfiber som ikke gir blodsukkerstigning. Spaghettien ligger i lake og må skylles godt og lenge før den blandes inn i bolognese sausen (se oppskrift under bilder)

Har du smakt denne spaghettien før?

 

Spaghetti bolognese

(2 porsjoner)

 

1 pose med Monster diet miracle spaghetti HER

1 gul løk, finhakket

smør eller matolje til steking

1 pakke kjøttdeig (400 gram)

1 grønnsakesbuljong terning (knust)

salt etter smak

pepper etter smak

ca 1 ts paprikapulver

1 ts hvitløkspulver

litt grillkrydder

1 eske (ca 390 gram) passata, finmoste tomater

ca 2 ss tomatpure

vann til ønsket konsistens (ca 1,5 dl- 2 dl)

ca 2 ss soyasaus

ca 100 gram revet parmesanost (blandes inn i kjøttsausen)

+ ca 100 gram parmesan til servering

 

Stek finhakket løk i litt smør eller matolje i en stekepanne til den er blank og myk.

Tilsett kjøttdeigen og stek den godt med litt salt og pepper og en knust grønnsaksbuljongterning.

Tilsett passata og tomatpure og bland inn litt kaldt vann til ønsket konsistens.

Smak til med litt soyasaus, paprikapulver, hvitløkspulver, grillkrydder, salt og pepper.

Hell spaghettien over i en sil og skyll godt i kaldt vann til lukten er så godt som helt borte.

Bland spaghettien inn i kjøttsausen og la det stå i ca 5 minutter på lav temperatur til spaghettien er varmet opp.

Dryss over litt revet parmesan så det smelter inn i sausen.

Ved servering dryss over mer parmesan og pynt gjerne med blader av basilikum.

Håper det vil smake!

 

Ønsker deg en flott dag!

💗

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg