Lavkarbo squashgetti carbonara

Hei,

Jeg har dilla på squashgetti fortiden og idag deler jeg oppskrift på squashgetti carbonara- som ble kjempegodt! Denne gangen har jeg varmet squasjen litt i stekepannen. Dette er en super-enkel middag som er glutenfri.

 

 

 

 

 Squashgetti carbonara

(1 porsjon)

ca 1/2 – 1 squash

ca 120 -150 gram bacon eventuelt skinke og bacon i skiver/ terninger

1 eggeplomme

0,5 dl kremfløte

0,5 – 1 dl finrevet parmesan ost

salt og svartpepper (gjerne grovkvernet pepper)

Du trenger også en spiralizer til å strimle squashen.

 

Strimle squash med en spiralizer (spiralizer kan kjøpes HER

Stek bacon og eventuelt skinke i en stekepanne.

Visp sammen eggeplomme, fløte, parmesan, salt og pepper i en bolle.

Når bacon er ferdig stekt kan du skru ned varmen på svakeste temperatur og legg strimlet squash oppi for å varme den litt.

Tilsett så eggeblandingen og bland det raskt inn, server straks.

Topp gjerne med litt revet parmesan og et dryss med grovkvernet pepper.

Håper det smaker!

 

Ønsker deg en god helg!

 

For mer inspo kan du følge meg på instagram: @katrinestenhjem

 

 

 

 

 

 

 

 

#lavkarbo #middag #lowcarb #squash #squashgetti #carbonara

 

13 kommentarer

Siste innlegg