Lavkarbo tacoskjell på et par minutter, og kun en ingrediens!

Hei,

Disse tacoskjellene synes jeg er mye bedre enn originalen – og det beste av alt: de er superenkle å lage og med kun en ingrediens!

 

 

 

 

Tacoskjell

revet hvitost

 

Lag hauger av hvitost (som vist på bildet) på et bakepapir oppå en stekeplate.

Forvarm stekeovnen på 200 grader (over og under varme)

Sett midt i ovnen og la de steke til de bobler mye og begynner å bli litt gyldne, følg med så de ikke blir brente da det kan gå fort!

Ta de ut og legg feks en tresleiv eller lignede i midten og bøy de over så de holder formen og stivner i denne posisjonen.

De skal bli crispy når de stivner.

 

Håper det smaker!

 

God helg!

💗

 

Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem

 

 

 

 

#tacoskjell #lavkarbo #fredagstaco #glutenfri

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg