Hei,
Disse tacoskjellene synes jeg er mye bedre enn originalen – og det beste av alt: de er superenkle å lage og med kun en ingrediens!
Tacoskjell
revet hvitost
Lag hauger av hvitost (som vist på bildet) på et bakepapir oppå en stekeplate.
Forvarm stekeovnen på 200 grader (over og under varme)
Sett midt i ovnen og la de steke til de bobler mye og begynner å bli litt gyldne, følg med så de ikke blir brente da det kan gå fort!
Ta de ut og legg feks en tresleiv eller lignede i midten og bøy de over så de holder formen og stivner i denne posisjonen.
De skal bli crispy når de stivner.
Håper det smaker!
God helg!
💗
Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem
#tacoskjell #lavkarbo #fredagstaco #glutenfri
2 kommentarer
Mm her var det mye godt. Dette må prøves
Tusen takk, kjekt om du vil teste 😊