Hei,
Dette er en kjempegod lasagne, og jeg savnet ikke kjøttet 😊 Om du ønsker flere grønnsaker i (ta gjerne det du har fra før) så kan du tilsette feks skivet selleri, gulrot, sjampingjong, østerssopp for å nevne noe.
Vegetar lasagne
(2 porsjoner)
1 stk aubergine
en klype paprikakrydder
en klype salt
Rød saus:
400 gram hakkete (gjerne økologiske) tomater
1 ts hvitløkspulver
1 ss soyasaus (glutenfri)
salt etter smak
1 stk grønnsaksbuljong
Hvit saus, bechamel saus
3 dl kremfløte
3 ss Tine kremost naturell
ca 1 ts malt muskatnøtt
Ost til topping
Slik gjør du:
Skjær aubergine i tynne skiver (ca 0,5 cm tykke) og stek i litt olje, salt og paprikakrydder i en stekepanne.
Stek til aubergine er helt myke.
Lag tomatsausen i en panne og la det småkoke.
Lag bechamel saus i en panne og la det småkoke imens du visper godt.
Sett stekeovnen på 225 grader (over og under varme) og legg lagvis tomatsaus, aubergine og bechamel i en ildfast form.
Topp med hvitost.
Sett midt i stekeovnen og stek i ca 20 minutter.
Server gjerne med en salat til.
Håper det vil smake!
Ønsker deg en fin dag 😘
💗
#lavkarbo #vegetar #middagstips #kjøttfrimandag #sukkerfri #glutenfri