Lavkarbo vegetar lasagne

Hei,

Dette er en kjempegod lasagne, og jeg savnet ikke kjøttet 😊 Om du ønsker flere grønnsaker i (ta gjerne det du har fra før) så kan du tilsette feks skivet selleri, gulrot, sjampingjong, østerssopp for å nevne noe.

Vegetar lasagne

(2 porsjoner)

1 stk aubergine

en klype paprikakrydder

en klype salt

 

Rød saus:

400 gram hakkete (gjerne økologiske) tomater

1 ts hvitløkspulver

1 ss soyasaus (glutenfri)

salt etter smak

1 stk grønnsaksbuljong

 

Hvit saus, bechamel saus

3 dl kremfløte

3 ss Tine kremost naturell

ca 1 ts malt muskatnøtt

Ost til topping

 

Slik gjør du:

Skjær aubergine i tynne skiver (ca 0,5 cm tykke) og stek i litt olje, salt og paprikakrydder i en stekepanne.

Stek til aubergine er helt myke.

Lag tomatsausen i en panne og la det småkoke.

Lag bechamel saus i en panne og la det småkoke imens du visper godt.

Sett stekeovnen på 225 grader (over og under varme) og legg lagvis tomatsaus, aubergine og bechamel i en ildfast form.

Topp med hvitost.

Sett midt i stekeovnen og stek i ca 20 minutter.

Server gjerne med en salat til.

Håper det vil smake!

Ønsker deg en fin dag 😘

💗

#lavkarbo #vegetar #middagstips #kjøttfrimandag #sukkerfri #glutenfri

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg