Hei
Lettere paibunn skal du lete lenge etter! Her kommer enda et middagstips fra meg Idag er det middags pai på lavkarbovis – og den smakte kjempegodt! Den er i tillegg mye sunnere enn vanlig paibunn som er proppfull av karbohydrater og fett! Bunnen er laget av sellerirot som er skjært i tynne skiver og lagt utover. Du tenker kanskje at dette må smake sterkt av selleri, men det gjør det ikke, smaken av selleri kjentes knapt
Sellerirot-pai
( 1 pai, størrelse på formen 28 cm)
1/2 mellomstor sellerirot
8 egg
2 dl fløte
salt og pepper
1/2 brokkoli
1/2 rød paprika
3 stk sjalottløk
en neve babyspinat
1/2 pakke strimlet skinke
revet hvitost til topping
Sett stekeovnen på 200 grader (over og under varme).
Bunnen: Fjern skallet på selleriroten og del den i 4 deler (det synes jeg var det enkleste, men du kan sikkert bruke store skiver også så lenge det følger pai-formen) og så skjærer du ca 0,5 cm tynne skiver som du legger i bunnen på en paiform og langs kantene (jeg valgte de mer buete skivene til å ha langs kanten da det ser penere ut
Fyllet: Visp godt egg og fløte med salt og litt pepper.
Skjær opp paprika i skiver, brokkoli i små buketter og fjern det skallet fra sjalottløken og del hver løk i to.
Legg så paprika, brokkoli, sjalottløk, strimlet skinke og baby spinat oppå sellerirot bunnen.
Hell over egge-blandingen og dryss over revet hvitost.
Sett paien nest nederst i stekeovnen i ca 60 minutter (lurt å følge med, spesielt mot slutten, og legg gjerne et bakepapir over så osten ikke blir for mørk)
Stek til selleriroten er mør og eggeblandingen fast og osten gyllen.
Server og nyt!
Håper det smaker!
God helg!
#lavkarbo #sellerirotpai #lavkarbopai
Så smart!! Du har så mange fine ideer! Den så jo så god ut..
Tusen takk
Ja det ble veldig god 
Tusen takk <3
Elsker pai
denne skal prøves. Ser supergod ut!
Tusen takk
Håper du vil like den 
Laget denne i dag, blei vellykket.
Så kjekt å høre
Takk for tilbakemelding 
1000
takk for mange fine oppskrifter 
Så koselig



Håper det vil smake 
Jeg er ikke særlig god på paideig, så denne varianten er midt i blinken for meg. Gleder meg til å prøve!
Håper det vil smake