Hei🥰
Nøtteroser laget jeg for første gang i fjor jul, og de ble veldig populære her i huset 😄 Altså nøtter og sjokolade er en perfekt kombo 👌🤩
Nøtteroser
(20 stk)
100 gram hasselnøtter (malte)
75 gram mandelmel (ikke fettredusert)
80 gram finesse bakesukker
2 eggehviter
1/2 ts vaniljepulver
En liten klype salt
Du trenger også:
ca 20 stk hasselnøtter (en til hver rose)
og ca 100 gram f.eks. mørk sjokolade eller sjokolade uten tilsatt sukker
Mal hasselnøtter til mel, bruk blender eller kvern.
Skill eggehvitene fra eggeplommene , og visp eggehvitene stive sammen med litt salt og finesse.
Vend inn de tørre ingrediensene i den stive marengsen.
Bruk en sprøytepose med stor tipp og sprøyt ut ca 20 roser på en stekeplate med bakepapir.
Trykk en hasselnøtt lett ned i hver cookie.
Stek midt i stekeovnen på 180 grader (forvarmet) i ca 12 minutter.
La de avkjøles før de løftes forsiktig opp fra bakepapiret.
Smelt sjokoladen over vannbad og smør den på baksiden av hver cookie, la sjokoladen stivne med sjokolade siden opp.
Når sjokoladen er stivnet er de klar til å nytes!
Oppbevares i tett boks.
Håper du vil teste🥰❤️
Dette er en gratis nettside. Og jeg tjener ingenting på dette.
Om du liker oppskriftene kan du gjerne Vippse 20 kr til 986 386 88
Tusen takk😘
Deilig 🙂
Ved å bruke naturlige ingredienser som nøtter og sukkerfri søtning, gir oppskriften et sunt alternativ til tradisjonelle kaker og småretter. Nøtterosene er ikke bare et flott alternativ for personer med glutenintoleranse, men også for de som følger en lavkarbodiett. Denne typen bakverk er perfekt for de som ønsker å nyte noe søtt uten å bryte sine kostholdsrestriksjoner.Visit us Telkom University Jakarta