Omelettmuffins (lavkarbo)

Hei!

Dette er bare så godt og superenkelt å lage:  omelettmuffins.

Disse passer godt til både frokost, lunsj, supert som tur-mat og til kvelds.

 

Eggemuffins / omelettmuffins

(ca 7 -8 stk)

7 økologiske egg

3 ss fløte (2,9 gram karbo pr 100 gram)

4 ss grovrevet parmesanost / hvitost

1/2  ts maldon salt

1/2 ts pepper

Fyll: feks paprika, tomat, skinke, vårløk og gjerne friske urter som timian og eller oregano

 Stekes på 220 grader.

Visp egg, fløte, grovrevet parmesanost, salt og pepper i en bolle.

Tilsett så det du måtte ønske av paprika, skinke osv….

Hell eggeblandingen over i muffinsformer

(lurt å pensle formene med litt olje først) og stek  midt i stekeovnen i ca 10 -15   minutter.


Når omelettmuffinsene er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen.

La den stå å avkjøles litt før du kan spise den.

Da er de klar for å nytes!

Håper det smaker!

 

 

Ønsker deg en flott dag videre!

 

#omelettmuffins #lavkarbo

2 kommentarer
    1. Mmm så lekkert!

      Du er så flink til å lage mat – og så mye spennende og variert 😀 Og bildene du tar av maten er supre og fristende 🙂

      Ønsker deg en flott onsdag!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg