Hei!
Dette er bare så godt og superenkelt å lage: omelettmuffins.
Disse passer godt til både frokost, lunsj, supert som tur-mat og til kvelds.
Eggemuffins / omelettmuffins
(ca 7 -8 stk)
7 økologiske egg
3 ss fløte (2,9 gram karbo pr 100 gram)
4 ss grovrevet parmesanost / hvitost
1/2 ts maldon salt
1/2 ts pepper
Fyll: feks paprika, tomat, skinke, vårløk og gjerne friske urter som timian og eller oregano
Stekes på 220 grader.
Visp egg, fløte, grovrevet parmesanost, salt og pepper i en bolle.
Tilsett så det du måtte ønske av paprika, skinke osv….
Hell eggeblandingen over i muffinsformer
(lurt å pensle formene med litt olje først) og stek midt i stekeovnen i ca 10 -15 minutter.
Når omelettmuffinsene er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen.
La den stå å avkjøles litt før du kan spise den.
Da er de klar for å nytes!
Håper det smaker!
Ønsker deg en flott dag videre!
#omelettmuffins #lavkarbo
Mmm så lekkert!
Du er så flink til å lage mat – og så mye spennende og variert 😀 Og bildene du tar av maten er supre og fristende 🙂
Ønsker deg en flott onsdag!
Tusen takk 🙂