Hei,
Dette ble en kjempegod middag som er superenkel å lage! Jeg elsker slike “alt i ett” middager og denne er intet unntak
Denne oppskriften er inspirert av Linda Stuhaug sin “Krema blomkålform med laks”, men jeg har gjort den lavkarbovennlig
Blomkål og brokkoliform med laks
(ca 6 porsjoner)
4 stykker ørret
2 poser med frosne blomkål og brokkoli blanding
1 grønnsaksbuljong terning
1 purreløk
2 pakker Tine smøreost med urter
1 dl kremfløte
salt og pepper etter smak
Tørket eller fersk persille
Topping: revet hvitost
Sett stekeovnen på 200 grader (over og under varme)
Kok opp vann med 1 buljong terning i en medium stor kasserolle, når vannet koker legger du blomkålen og brokkolien oppi og lar det stå å trekke til de er møre.
Ha blomkål og brokkoli blandingen over i en ildfast form og skjær i skiver purreløken og legg i den ildfaste formen.
Finn frem en mindre kasserolle og lag sausen. Ha smøreosten oppi sammen med kremfløte og rør sammen. Gi det et oppkok. Smak til med litt salt og pepper.
Hell sausen over blomkål blandingen.
Skjær ørreten opp i terninger og legg oppå, strø litt salt og dryss litt pepper over.
Topp med revet hvitost og etdryss med persille.
Sett midt i stekeovnen i ca 15-20 minutter til fisken er mør.
Server og nyt!
Håper det smaker!
Ønsker deg en flott dag!
Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem
#lavkarbo #keto #middag #middagstips #lowcarb #Lavkarbo #ørret
Jeg liker også slike alt i ett-middager
Dette er en favoritt – så kanskje det blir litt fra din oppskrift neste gang
Ha en fin dag!
Ja slike retter er så enkle å lage til
Kjekt om du blir inspirert til å lage
Ha en flott dag videre 
Ser veldig fristende ut og smaker helt sikkert kjempegodt…Mye god inspirasjon hos deg ! Ha en fin dag
Tusen takk


ha en flott dag videre 
Denne skal prøves!
Takk
Hei, lurte på om det er mulig å fryse denne måten?
Har ikke prøvd det, men vil tro det går bra

Hei, jeg prøvde oppskriften din og det var ikke noe suksess her i huset. Brukte du hele purreløken, eller bare det hvite? Jeg brukte hele og resultatet var at den var fortsatt rå etter 30 minutter i ovnen
Dette hørtes veldig merkelig ut at den skulle være rå etter 30 minutter i ovnen. Jeg pleier å bruke det hvite på purren og litt av det grønne.
Hei. Jeg elsker oppskriftene dine
i denne er det bilde av kremost med urter, men du skriver kremost med krydder. Hva brukte du?
Takk for at du inspirerer uke etter uke <3
Tusen takk
Ja, det på bildet er den riktige
Skal redigere tektsen nå så det blir riktig 


Virkelig kjempe godt!!
Så kjekt å høre
Tusen takk 
Hva er best å servere til denne retten ? Brød eller poteter ?
Jeg spiser den slik den er, men om du ønsker noe mer til kan du velge det du ønsker

prøvde den i går. det er himmelsk god, Mannen og jeg endt opp å slike tallekerne

Så kjekt å høre


tusen takk for så flott tilbakemelding 



den fiske formen ser nydelig ut den må jeg prøve

Hei bruker du å sile grønnsakene?. eller bruker du vannet med buljongen også i formen?
Siler av vannet