Ovnsbakt rødkål

Hei 😊

Dagens middagstips er et deilig tilbehør til julemiddagen, dette kan f.eks. erstatte poteter.

Denne porsjonen holder til 4 personer.

 

Dette er en gratis nettside. Og jeg tjener ingenting på dette.

Om du liker oppskriftene kan du gjerne Vippse 20 kr til 986 386 88

Tusen takk😘

 

Ovnsbakt rødkål

Ca 700 gram rødkål

3 stk fedd hvitløk

3 ss romtemperert smør

Litt himalaya salt

Ca en håndfull revet parmesan

Litt hakket persille til topping

1 finhakket fersk chili (fjern frøene)

Ca 20 stk hakkete valnøtter

Slik gjør du:

Skjær rødkålen i skiver og legg utover et stekebrett med bakepapir.

Bland sammen smør, presset hvitløk og litt salt og smør utover hver rødkål skive.

Dryss over med hakkete valnøtter, litt chili, revet parmesan og hakket persille.

Sett i forvarmet stekeovn på 200 grader (over og under varme) i ca 20 minutter til de er møre.

Dryss litt mer ost og persille over ved servering.

Håper du vil teste 🥰

 

 

#middagstips #lavkarbo #rødkål

1 kommentar

    1. Denne var utrolig god og smaksrik, veldig kreativ og ser innbydende ut.
      Vet du om det er like godt med vanlig kål(hode) – eller må det være rødkål ?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg