Pasta med pesto (lavkarbo)

Hei,

Dagens middagstips er pasta med pesto 💗 Det er stor forskjell på pesto fra merke til merke både på smak og karbo innhold, fant en på Coop extra som jeg synes er god og inneholder 3 gram karbo per 100 gram. Du kan også ha stekt bacon eller sopp til denne retten, eller stekt laks er også veldig godt til pesto.

 

 

 

 

Taglietelle/ pasta

(2 porsjoner)

 

2 egg

3 ss psyllium

120 gram Tine smøreost

olje til å smøre bakepapiret

1 glass med pesto fra Coop extra (3 karbo per 100 gram)

 

Sett stekeovnen på 150 grader (over og under varme)

Pisk eggene godt med en kjøkkenmaskin og så tilsettes resten av ingrediensene og bland sammen med eltekrok.

La deigen stå å svelle ca 5 – 10 minutter og du vil da se at deigen begynner fort å bli fastere.

Ha bakepapir på et stekebrett og smør med olje utover papiret slik at deigen ikke fester seg til papiret.

Legg deigen oppå og legg et bakepapir som også er smurt med olje oppå deigen. Bruk en kjevle og kjevle deigen flat ca 0,3 cm tynn.

Fjern det øverste papiret og sett pastaen midt   i stekeovnen i ca 10 – 15 minutt, pass på at den ikke blir svidd.

Etter steking kan du skjære pasta-strimler med for eksempel et pizzahjul.

Bland inn pesto (varm eller klad) sammen med pastaen.

Håper det smaker!

 

Ønsker deg en flott dag!

💗

 

Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem

 

 

 

 

 

#lavkarbo #keto #lowcarb #middag #pasta #pesto

4 kommentarer
    1. Hei, du inspirerer med mye sunn lavkarbo mat som vi prøver hjemme 😊 ❤️
      men pasta, poteter, foccacia er det motsatte av lavkarbo… Det må erstattes med andre ting.

      Ha en fin vår

    2. Hei, du inspirerer med mye sunn lavkarbo mat som vi prøver hjemme 😊 ❤️

      Ha en fin vår

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg