Pølseform (lavkarbo)

Hei,

Pølseform er en god og enkel middag som de fleste liker. Her kan du velge pølser med høyt kjøttinnhold som inneholder minst karbo, feks fra merket Jacobs.

 

 

Pølseform

(4 porsjoner)

 

ca 4-6 stk pølser

ca 400 gram sellerirot

ca 400 gram blomkål

1 ss smør

litt kremfløte (et par spiseskjeer) til ønsket konsistens

salt etter smak

pepper etter smak

ca 150 gram revet ost

Sett stekeovnen på 200 grader (over og under varme)

Skjær av skallet på selleriroten og del den i mindre deler.

Skjær av grønne blader på blomkålen og ytterste del av stilken og skjær i mindre deler, eller du kan bruke en pose med frossen blomkål i små deler.

Legg dette i en kasserolle fylt med vann og la det koke til det er mørt (sjekk med gaffel om de er myke og lett å stikke gjennom)

Når de er møre heller du av vannet og moser de med feks en stappe eller en stavmikser, tilsett litt smør og fløte, salt og pepper etter smak.

Skjær opp pølse i mindre deler og bland det inn i blomkål og sellerirot-mosen.

Legg pølse-mosen over i en ildfast form og dryss revet ost over.

Sett midt i stekeovnen til osten er smeltet og litt gyllen.

Dryss gjerne litt fersk persille over ved servering.

Håper det vil smake!

 

Ønsker deg en god dag!

💗

 

#lavkarbo #pølseform #smeltetost #cheesy #middagstips #middag #keto

 

7 kommentarer

Siste innlegg