Hei,
Svineribbe hører julen til for mange🎄 vi pleier å spise pinnekjøtt på julaften, men har alltid ribbe på en av juledagene😄 Idag deler jeg oppskrift på svineribbe stekt i airfryer. Jeg har stekt i min Premium II Plus Airfryer ❤️
Svineribbe i airfryer, etter matpaaminutter sin oppskrift.Jeg har her en svineribbe på ca 1.4 kg.
Start med å rute opp svoren, bruk gjerne en grillpinne i metall eller lignende til å prikke i svoren som hjelper på at svoren popper ekstra mye opp.
Hell 2 dl vann i bunnen på airfryer og legg grillplaten oppå.
Ha salt og pepper på svineribben både oppå og under.
Legg svineribben oppå bakepapir på grillplaten.
Stek på 175 grader i 30 minutter.
Løft ut ribben og hell væsken av papiret oppi en skål, dette brukes til å lage sausen.
Legg ribben tilbake i airfryer og spray med matolje på svor siden, og stek på 200 grader i 15 minutter til svoren blir sprø.Håper det vil smake!
#svineribbe #ribbe #julemiddag #airfryer #ribbestektiairfryer
Mmmmmmm 🤩
Tusen takk🥰 ja, dette ble skikkelig godt🥰
Blir litt vanskelig med vann i bunnen da jeg har en princess aifryer ovn. Den har brett man skyver inn og dør med vindu forran. Kan jeg ha en beholder med vann nederst? Eller går det med litt lengre steketid? Jeg har prøvd og synes svoren var deilig, og kjøttet var mørt, men litt vel rødt
Om du ser på bloggen til Matpåminutter så gir hun tips til hvordan steke ribbe i airfryer, og ifølge henne trenger en ikke ha vann i bunnen… 🙂