Hei 😊
Disse sjokoladene er bare såååå utrolig gode!
Idag drysset jeg litt gullstøv over de til pynt 😄😄😄 Jeg har brukt sukkerfri sjokolade knapper fra Frøken Holm sin nettbutikk som er etter min mening de beste sjokoladene!
Smil sjokolade
(15 stk)
100 gram sukkerfri sjokolade, feks Frøken Holm sine sukkerfrie sjokolade knapper.
litt kokosolje ved behov (ca 1 ts)
Myk karamell
35 gram smør
1,5 dl kremfløte
25 gram sukrin gold
1 1/2 ss sukrin sirup gold
silikon form med små rom, nok til 15 små sjokolader
Smelt sjokolade over vannbad (feks en stor skål med varmt vann og legg oppi den en mindre skål med sjokolade knapper eller sjokolade knekt opp i biter) mens du rører om innimellom – pass på at det ikke kommer vann direkte i sjokoladen.
Bland litt kokosolje inn i sjokoladen viss den blir for tykk.
Bruk en teskje og hell litt sjokolade ned i hvert rom og bre sjokoladen helt opp til kanten. Husk å ta vare på resten av sjokoladen til bunnen som lages tilslutt.
Sett sjokoladen i fryseren et par minutter så den stivner.
Lag karamell:
Smelt smør i en tykkbunnet kjele, når smøret er smeltet tilsetter du fløten, sukrin gold og sukrin sirup gold mens du rører hele tiden.
Du må røre om til karamellen begynner å bli litt tykk i konsistensen, men fortsatt rennende – dette vil ta ca 30 minutter.
Sett kjelen tilsides til karamellen er ganske avkjølt før du bruker en teskje og heller litt karamell oppi de stivnete sjokoladekoppene.
Fyll ikke karamellen helt opp da du skal tilslutt bre et sjokoladelokk på toppen.
Sett karamell sjokoladen i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet helt, ca 1 time.
Oppbevar disse sjokolade-godbitene i kjøleskapet.
Håper det smaker!
Ønsker deg en god dag!
💗
#lavkarbo #sukkerfri #sugarfree #smilsjokolade #smil #sjokolade #hjemmelaget
Jeg må tror jeg bevilget meg med sjokolade i dag:)
Fristende:)
som vanlig flotte oppskrifter,alt ser fristende ut
tusen takk kjære fine deg🥰❤️❤️
Hei, Takk for flotte oppskrifter med nydelige bilder.
Hvilke type smør bruker du i oppskriftene dine ?
Jeg bruker meierismør 😘💗💗