Hei,
Nå var det på tide å dele denne oppskriften her på bloggen! Disse rundstykkene er bare så gode og ikke minst veldig enkle å lage, bare å røre sammen ingrediensene og steke de i ovnen 😊 Disse brødlappene er supre til frokost/lunsj eller som turmat. Jeg har også brukt de som hamburgerbrød, da bruker jeg 2 stk brødlapper (en under burger og en over).
I denne røren er det totalt 7,5 gram karbo, og om du lager 6 stk brødlapper blir det 1,25 gram per stykk. Lager du 7 stk brødlapper blir det 1,07 gram karbo per stykk.
Oppskriften er inspirert av @treningsfrue sine protein rundstykker.
Lavkarbo cottage cheese protein brødlapper
(6-7 stk)
250 gram cottage cheese
2 egg
75 gram mandelmel (ikke fettredusert)
2 ts fiberhusk
2 ss mykt romtemperert smør
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
1 ts eddik
Sett stekeovnen på 200 grader (over og under varme).
Rør sammen alle ingrediensene, og legg de i klatter på bakepapir med god avstand imellom hver da de flyter litt utover.
Stek midt i ovnen i ca 20 minutter.
Avkjøl på rist.
Topp med ditt favorittpålegg😊
Håper du vil teste!
Ha en fin dag!
💗
#lavkarbo #brødlapper #proteinrundstykker #cottagecheese #lunsj #frokost #lowcarb #glutenfri #sukkerfri #oppskrift #enkleoppskrifter
Disse tror jeg at jeg vil teste en dag 😀 Så kjekt å ha med på tur med noe godt pålegg på! God ny uke til deg 😀
Ja, disse er veldig gode og enkle å lage 😘 Håper det vil smake! God tur😘😘😊💕
Må prøves!
Tusen takk☺️☺️
Står i ovnen nå – det gledes 🤩
må man bruke eddik?
Du må ikke, men den nøytraliserer mer smaken 😊
Disse ser nydelige it👍👍😊Takker for deling😊
Så kjekt å høre😍❤️❤️ Tusen takk❤️ og håper du vil teste🥰🥰
kan man fryse dem?
Har ikke testet, men tror det skal gå fint, har fryst ned andre bakverk med lignende ingredienser som gikk fint.😊