Caprese – et kjempegodt lite måltid

Hei!

Dette er en rett som er sunn pg mettende og passer supert både til frokost, lunsj og kveldsmat, Får du besøk  er dette en rask og enkel rett å diske opp med. Caprese er egentlig  en  forrett eller antipasto som de sier i Italia som smaker  kjempegodt sammen med brød,  og da gjerne hjemmelaget lavkarbo foccacia.

 

Caprese

(ca 1 porsjon)

1 stor  tomat

1 mozzarella

litt basilikumblader (etter smak)

litt rødløk (etter smak)

 litt maldon  salt (etter smak)

oregano (etter smak)

pepper (etter smak)

 ca 2 ss god olivenolje

 

Del opp mozzarella , løk og tomat og legg dette utover et fat. Pynt med basilikumblader og gjerne  også oliven. Strø litt salt  og pepper over.  Avslutt med  litt olivenolje over det hele  og et dryss av oregano, har du fersk  oregano er det fint å pynte med også. server gjerne med brød til. Oppskrift på lavkarbo foccacia finner du HER.

Det kan også være fint å tre mozzarella, tomat osv på pinne som her:

Da er dette lille måltidet klart for å nytes!

 

Håper det smaker <3

 

 

#spisogspar #blogg #matblogg #mat #caprese #hverdag #sunt #godt #helse #livsstil #kosthold #hverdag #tirsdag #Norge #Italia #lavkarbo #foccacia 

24 kommentarer

Siste innlegg