Hei!
Så var det helg igjen og hva er vel ikke bedre enn å kose seg med is, og denne gangen sandwich is med sjokoladesmak på kjeksene.
Sandwich sjokolade kjeks
(ca 14 kjeks)
1 egg
100 gram sukrin gold
100 gram smør
200 gram mandelmel (malt selv, ikke fettredusert)
ca 1 ts vaniljepulver
1 liten klype salt
2 1/2 ss bakekakao
2 ts Fiber husk
Fyll:
Lavkarbo vaniljeis, oppskrift finner du HER
Visp egg og sukrin til luftig eggedosis.
Smelt smøret.
Bland inn i eggedosisen alt det tørre og smøret tilslutt. La deigen få hvile i ca 10 minutt, da vil den bli tykkere og lettere å jobbe med.
Sett stekeovnen på 170 grader (over og under varme)
Smør to bakepapir med litt nøytral matolje og legg deigen oppå det ene og legg det andre papiret oppå.
Bruk en kjevle og kjevle ut deigen ca 0,5 cm tykk. Skjær så med en kniv eller pizzaskjærer like store rektangler og prikk de med en spisepinne.
Sett de midt i stekeovnen i ca 15 minutt (følg med, da steketiden kan variere fra ovn til ovn og størrelsen på kjeksene)
Kjeksene vil være myke når de blir tatt ut av ovnen, men la de hvile noen minutter på bakepapiret så blir de raskt crispy.
Når de er avkjølte er de klare for å fylles med lavkarbo vaniljeis.
Har du lyst å lage lavkarbo iskrem selv? Oppskrift finner du HER.
Håper det smaker!
Klem
– Katrine-
#spisogspar #blogg #matglede #oppskrift #tips #is #lavkarbois #sandwich #hverdag #helg #matfrabunnenav #fredag
Det hørtes deilig ut. Og med en liten klype salt, det er godt det 😀
Ååh det er jo så utrolig godt, kanskje jeg bør teste ut denne 🙂
Nam, så veldig godt ut! 🙂
Så herlig (:
Lilli: Ble kjempegodt <3
Amalie: Tusen takk <3
Iselin Renée: Tusen takk <3 Ble veldig godt :))
frodith: Ble supergode 😀
Åå, så veldig godt ut! 🙂