Hei!
Dette er en rett som er sunn pg mettende og passer supert både til frokost, lunsj og kveldsmat, Får du besøk er dette en rask og enkel rett å diske opp med. Caprese er egentlig en forrett eller antipasto som de sier i Italia som smaker kjempegodt sammen med brød, for eksempel hjemmelaget lavkarbo foccacia.
Caprese
(ca 1 porsjon)
1 stor tomat
1 mozzarella
litt basilikumblader (etter smak)
litt rødløk (etter smak, kan sløyfes)
et par oliven (5-6 stk)
litt maldonsalt (etter smak)
oregano (etter smak)
pepper (etter smak)
ca 2 ss god olivenolje
Del opp mozzarella , tomat og eventuelt løk og legg dette utover et fat. Pynt med basilikumblader og gjerne også oliven. Strø litt salt og pepper over. Avslutt med litt olivenolje over det hele og et dryss av oregano, har du fersk oregano er det fint å pynte med også. server gjerne med brød til. Oppskrift på lavkarbo foccacia finner du HER.
Det kan også være fint å tre mozzarella, tomat osv på pinne som her:
Da er dette lille måltidet klart for å nytes!
Håper det smaker!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #blogg #matblogg #mat #caprese #hverdag #sunt #godt #helse #livsstil #kosthold #hverdag #tirsdag #Norge #Italia #lavkarbo #foccacia
Jeg er ikke så glad i ost, men veldig glad i foccacia 🙂
Sååå nydelig!! 🙂
Så jo bare kjempegodt ut! 🙂
Buroyfoto: Tusen takk <3
Victoria Larsen: Tusen takk <3
frodith: Ja, det er kjempegodt :))
En favoritt her også 🙂