Hei
Det er fortsatt nydelige sommerdager her på vestlandet og ingenting er bedre enn å lage middagen utendørs 💗
Grillet indrefilet med strimlet kål og sopp
(3-4 porsjoner)
ca 600 gram indrefilet, skjæres i mindre deler
en pakke med ferske østersopp
en pakke med ferske sjampinjong
1/2 hodekål skjært i tynne strimler
salt (etter smak)
pepper (etter smak)
Marinade
1 spisspaprika i tynne skiver
1 rødløk finhakket
En håndfull fersk persille, hakket
saft av 1/2 sitron
salt (etter smak)
pepper (etter smak)
Et lavkarbo alternativ til potetsalaten, du kan variere med feks samme mengde som i oppskrift (bytte ut jordskokk og stangselleri) med feks kokt blomkål og brokkoli, eller kokt sellerirot, oppskrift finner du HER
Slik gjør du:
Skjær kjøttet i mindre biter, strimler (som på bildet over) og legg det i en skål og masser salt og pepper og matolje inn i kjøttet, la det trekke inn litt.
Skjær kålen i tynne strimler og stek på høy temperatur i stekepanne imens du snur kålen hele tiden i ca 5 minutter, kålen skal være litt krispy fortsatt. Smak til med salt og pepper.
Skjær eller riv soppen i mindre deler (om du vil) og legg den på grillen (stek i stekepanne)
Stek kjøttet på grilllen (eller i stekepannne) med salt og pepper.
Lag marinaden.
Legg ferdig stekt kjøtt, sopp og kål på tallerken og topp med marinade over kjøttet og soppen.
Håper det vil smake!
Ønsker deg en god dag!
💗
#matglede #billigmiddag #easyrecipies #oppskrift #lavkarbo #grillmat #middagstips #indrefilet
God ny uke til deg 🙂
Takk i likeså 🥰🥰🌻🌻