Grillmat, lavkarbo

Hei

Det er fortsatt nydelige sommerdager her på vestlandet og ingenting er bedre enn å lage middagen utendørs 💗

Grillet indrefilet med strimlet kål og sopp

(3-4 porsjoner)

ca 600 gram indrefilet, skjæres i mindre deler

en pakke med ferske østersopp

en pakke med ferske sjampinjong

1/2 hodekål skjært i tynne strimler

salt (etter smak)

pepper (etter smak)

Marinade 

1 spisspaprika i tynne skiver

1 rødløk finhakket

En håndfull fersk persille, hakket

saft av 1/2 sitron

salt (etter smak)

pepper (etter smak)

Et lavkarbo alternativ til potetsalaten, du kan variere med feks samme mengde som i oppskrift (bytte ut jordskokk og stangselleri) med feks kokt blomkål og brokkoli, eller kokt sellerirot, oppskrift finner du HER

Slik gjør du:

Skjær kjøttet i mindre biter, strimler (som på bildet over) og legg det i en skål og masser salt og pepper og matolje inn i kjøttet, la det trekke inn litt.

Skjær kålen i tynne strimler og stek på høy temperatur i stekepanne imens du snur kålen hele tiden i ca 5 minutter, kålen skal være litt krispy fortsatt. Smak til med salt og pepper.

Skjær eller riv soppen i mindre deler (om du vil) og legg den på grillen (stek i stekepanne)

Stek kjøttet på grilllen (eller i stekepannne) med salt og pepper.

Lag marinaden.

Legg ferdig stekt kjøtt, sopp og kål på tallerken og topp med marinade over kjøttet og soppen.

Håper det vil smake!

Ønsker deg en god dag!

💗

#matglede #billigmiddag #easyrecipies #oppskrift #lavkarbo #grillmat #middagstips #indrefilet

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg