Reklame | Helsefreak.no
Hei,
Fiskesuppe er god og lett mat – spesielt nå på sommeren Denne fiskesuppen ble jeg inspirert til å lage da jeg så på God morgen Norge og Wenche laget en nydelig fiskesuppe med foccacia som tilbehør.
Fiskesuppe
(4 porsjoner)
400 gram Torsk (jeg brukte frossen, uten skinn og ben)
1 ss smør eller matolje
1 gul løk
2 gulrøtter (kan sløyfes og erstattes med 1/2 blomkål)
3 stangselleri
1 grønnsaksbuljong terning
5 dl vann
3 dl kremfløte
salt etter smak
paprika krydder etter smak
karri krydder
ramsløk krydder HER
Du trenger også en stavmikser.
Topping: reker og litt dill
Tin fisken litt på kjøkkenbenken.
Finn frem en stor kasserolle og smelt smøret/ varm oljen litt. Tilsett oppskjært løk i skiver og stek til den er blank og myk.
Tilsett skrellet gulrøtter, skjært i skiver og oppskjært stangselleri.
Hell oppi vann og buljongterning og la det småkoke litt.
Finn frem en stavmikser og mos så mye som du ønsker.
Hell oppi kremfløten.
Skjær opp fisken i små terninger og ha den oppi kasserollen.
Sett lokk på gryten og la det småkoke ca 10- 15 minutter, rør om innimellom, men ikke rør for mye da fisken vil gå i oppløsning (!) (skru ned varmen om det koker for mye).
Smak til med salt og krydder.
Topp med reker og litt dill og gjerne et dryss med ramsløk krydder.
Server gjerne med foccacia til, oppskrift HER.
Håper det smaker!
Ønsker deg en flott dag!
Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem
#lavkarbo #middag #fiskesuppe #godmorgennorge