Lavkarbo middag: Fiskeform

Hei,

Dette ble en skikkelig god fiskeform med mange gode smaker!

 

 

 

 

Fiskeform

(4 porsjoner)

 

Ca 2 ss smør

400 gram hvit fisk, feks torsk

2 stk gulrøtter skjært i tynne skiver

1 løk, finhakket

1/2-1 stk rød paprika, skjært i terninger

1 purre skjært i skiver (del først på langs, da det er enklest å skylle den slik)

1 pakke passata eller hakkete tomater (ca 400 gram)

1-2 ss kylling fond

ca 1/2-1 ts salt (etter smak)

1/2 ts pepper (etter smak)

1 ts hvitløks pulver

1-2 ts chili explosion krydder

Litt finhakket persille

Litt oliven olje

Topping: Stekt bacon skjært opp i mindre biter (ca 100 gram)

 

Sett stekeovnen på 200 grader (over og under varme).

Stek finhakket løk i smør.

Tilsett resten av grønnsakene.

Hell oppi passata eller hakkete tomater.

Smak til med salt, pepper og krydder.

Smak til med kylling fond og la det småkoke litt imens du rører.

Stek fisken raskt i litt smør i en stekepanne, stek ca 2 minutter på hver side.

Hell grønnsakssausen over i en ildfast form, og legg fiskestykkene oppå, dryss litt fersk persille over.

Sett til steking i ca 20 minutter på 200 grader.

Stek oppskjært bacon til det er sprøstekt.

Ved servering toppes fiskeformen med fersk persille og sprøstekt bacon.

Server gjerne med blomkålris (stekes kjapt i stekepanne med litt salt, eventuelt litt krydder) eller blomkål og sellerirot mos (oppskrift HER)

Håper det vil smake!

 

Ønsker deg en fin dag!

 

💗

 

 

 

 

#fiskeform #middagstips #lavkarbo #sukkerfri #glutenfri #keto

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg