Hei,
Dette ble en skikkelig god fiskeform med mange gode smaker!
Fiskeform
(4 porsjoner)
Ca 2 ss smør
400 gram hvit fisk, feks torsk
2 stk gulrøtter skjært i tynne skiver
1 løk, finhakket
1/2-1 stk rød paprika, skjært i terninger
1 purre skjært i skiver (del først på langs, da det er enklest å skylle den slik)
1 pakke passata eller hakkete tomater (ca 400 gram)
1-2 ss kylling fond
ca 1/2-1 ts salt (etter smak)
1/2 ts pepper (etter smak)
1 ts hvitløks pulver
1-2 ts chili explosion krydder
Litt finhakket persille
Litt oliven olje
Topping: Stekt bacon skjært opp i mindre biter (ca 100 gram)
Sett stekeovnen på 200 grader (over og under varme).
Stek finhakket løk i smør.
Tilsett resten av grønnsakene.
Hell oppi passata eller hakkete tomater.
Smak til med salt, pepper og krydder.
Smak til med kylling fond og la det småkoke litt imens du rører.
Stek fisken raskt i litt smør i en stekepanne, stek ca 2 minutter på hver side.
Hell grønnsakssausen over i en ildfast form, og legg fiskestykkene oppå, dryss litt fersk persille over.
Sett til steking i ca 20 minutter på 200 grader.
Stek oppskjært bacon til det er sprøstekt.
Ved servering toppes fiskeformen med fersk persille og sprøstekt bacon.
Server gjerne med blomkålris (stekes kjapt i stekepanne med litt salt, eventuelt litt krydder) eller blomkål og sellerirot mos (oppskrift HER)
Håper det vil smake!
Ønsker deg en fin dag!
💗
#fiskeform #middagstips #lavkarbo #sukkerfri #glutenfri #keto